The Last of Us Part 2 Spoilerlarına Geçit Yok!

İş ciddiye bindi.

The Last of Us Part 2 ‘nin çıkışına çok az bir süre kaldı. PS4‘ün bu yıl en çok beklenen oyunlarından biri olan TLoU Part 2, 19 Haziran’da çıkışını resmi olarak gerçekleştirmiş olacak. Hikaye detaylarının sızmasıyla gündeme adeta bomba gibi düşen yapım için Naughty Dog şimdiden ek önlemler almaya başladı. Twitter’ın yeni özelliği sayesinde spoilerların yayılımını engelleyen stüdyo, paylaşımlarını tamamen kullanıcılara kapattı. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: TLoU Part 2 Hakkında Merak Edilen Her Şey!


The Last of Us Part 2 Spoilerlarına Engel

Hikaye detaylarının sızmasıyla gündeme adeta bomba gibi düşen TLoU Part 2 için Naughty Dog şimdiden ek önlemler almaya başladı. Twitter’ın yeni özelliği sayesinde spoilerların yayılımını engelleyen stüdyo, paylaşımlarını tamamen kullanıcılara kapattı.

Bu kısıtlama ile paylaşılan gönderilere sadece stüdyonun takip ettiği hesaplar yorum atabilmekte. Peki herkes bu özellikten yararlanabiliyor mu? Bu özellik şimdilik sadece sınırlı sayıda kullanıcıya sunulmuş durumda ve Naughty Dog’un resmi Twitter hesabı da bu hesaplar arasında yerini alıyor.

Aynı şekilde geliştirici stüdyonun resmi YouTube ve Instagram hesaplarında da yorumlar tamamen hayranlara kapatıldı. Son olarak Sony PlayStation, TLoU Part 2 State of Play etkinliğinin TSİ 27 Mayıs Çarşamba günü 23:00’da gerçekleşeceğini duyurdu. Bu etkinlik kapsamında oyundan yaklaşık 20 dakikalık bir oynanış görüntüsü bizlerin beğenisine sunulacak.

The Last of Us Part 2Oyun Hakkında: Salgın tarafından mahvolmuş Amerika Birleşik Devletleri’nde yaptıkları tehlikeli yolculuktan beş yıl sonra Ellie ve Joel, Jackson, Wyoming’de kendilerine bir hayat kurarlar. Enfekte canlılar ve hayatta kalan çaresiz insanların oluşturduğu tehditlere rağmen, hayatta kalan insanlardan oluşan ve gelişmekte olan bu toplumda yaşayarak nihayet huzurlu ve düzenli bir yaşama sahip olmayı başardılar.

Vahşi bir cinayet sebebiyle bu huzur bozulduğunda Ellie, adaleti yerine getirmek ve intikamını almak için amansız bir maceraya yelken açmak durumunda kalır. Ellie av konusunda iyice ustalaşırken, yaptıklarının fiziksel ve ruhsal açıdan yıkıcı etkileriyle yüzleşmek zorunda kalır.

Ellie’nin amansız intikam arayışının sebep olduğu ahlaki çatışmaların ne seviyelere geldiğine ilk elden şahit olacağız. TLoU Part 2, 19 Haziran 2020 tarihinde Türkçe dublaj, alt yazı ve menü seçenekleriyle oyun severlerle buluşacak.


Peki ya siz The Last of Us Part 2 için heyecanlı mısınız? Oyun hakkındaki düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version