The Last of Us Part 2 Sızıntılarını Kimin Yaptığı Açığa Çıktı!

Vur kırbacı Sony.

The Last of Us Part 2 ‘nin senaryosu ve oynanış görüntüleri geçtiğimiz hafta internete sızdırılmıştı. Ardından sızdıran kişi veya kişilerin Naughty Dog çalışanı olduğu iddiası ortaya atılmış ve oyun dünyası adeta ayağa kalkmıştı. Sony Interactive Entertainment konu hakkında sonunda resmi açıklamada bulundu. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Naughty Dog’tan The Last of Us Hayranlarına Mesaj!


The Last of Us Part 2 Çalışan Tarafından mı Sızdırıldı? 

GamesIndustry’e konuşan Sony Interactive Entertainment yetkilisi, sızıntılardan sorumlu şahıs / şahısların tespit edildiklerini ve bu şahısların Naughty Dog veya Sony Interactive Entertainment ile herhangi bir bağlantısının olmadığını açıkladı.

Bilgilerin devam etmekte olan bir soruşturmaya tabi olduğunu belirten yetkili, yaptığı açıklamayla sızıntının şirket içi kaynaklı olmadığını böylelikle doğrulamış oldu. Maddi zararın söz konusu olabileceği bu sızıntı karşısında bakalım yetkililer nasıl bir yaptırımda bulunacak? Hep beraber bekleyip göreceğiz.

The Last of Us Part 2Son olarak Naughty Dog sosyal medya hesapları üzerinden oyunculara seslendi.

Firma; “Sizler için zor bir süreç olduğunu biliyoruz. Sizlerle aynı duyguları paylaşıyoruz. Görüntülerin sızdırılması ve paylaşılması hepimiz için büyük bir hayal kırıklığı oldu. Spoilerlardan kaçınmak için elinizden geleni yapmaya çalışın ve diğer oyunculara lütfen spoiler vermeyin. TLoU Part 2 yakında sizlerle olacak. Neler gördüğünüzün bir önemi yok. Emin olun, oyunu oynarken gördüklerinizden daha fazlasını hissedeceksiniz, buna değecek!” mesajı ile kullanıcı spoilerlara karşı uyardı.

TLoU Part 2 19 Haziran 2020’de Türkçe alt yazı ve dublaj seçenekleriyle PlayStation 4 için satışa sunulacak.


Peki ya siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

 

 

Exit mobile version