The Last of Us Part 2 Remastered Yakında Çıkıyormuş

Duyurusu yakın olabilir...

The Last of Us Part 2 Remastered Yakında Çıkıyormuş

The Last of Us Part 2 Remastered ile buluşmaya oldukça az bir zaman kalmış olabilir. PlayStation Game Size tarafından aktarılan bir bilgi, gözleri bir kez daha Sony Interactive Entertainment ve Naughty Dog cephesine döndürdü. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: The Last of Us Sezon 2’de Abby Rolü İçin Anlaşmaya Varılıyormuş


The Last of Us Part 2 Remastered, uzun zamandır söylenti olarak varlığını sürdürüyordu. Zaten The Last of Us Part 1 sonrasında Sony Interactive Entertainment ve Naughty Dog stüdyosunun devam oyunu için de bir iyilik yapacağı düşünülüyordu. Malum, şu anda 60 FPS desteği ile oynayabiliyoruz. Yenilenmiş sürümde ise bilhassa DualSense kolu ile sunulan imkanlarda istifade edilmesi bekleniyor.

The Last of Us Part 2 Remastered Çok Yakında Duyurulabilir

Görünüşe göre yenilenmiş The Last of Us Part 2 duyurusu ve PlayStation 5 için çıkışı çok da uzakta olmayabilir. PlayStation mağazasındaki değişiklikleri takip eden PlayStation Game Size isimli X (eski adıyla Twitter) kullanıcısı, The Last of Us Part 2 oyununun PlayStation 5 versiyonunun dijital mağazaya eklendiğini rapor etti. Yani Sony Interactive Entertainment ve Naughty Dog tarafından yapılacak olan duyurunun eli kulağında olabilir.

Her ne kadar şimdilik sadece PlayStation 5 versiyonundan bahsediliyor olsa da, bu yolla The Last of Us Part 1 sonrasında Part 2 için de PC versiyonunun yolunun açılmakta olduğunu düşünmek hiç de yanlış olmaz. Elbette bunu resmi duyuru ile daha net göreceğiz.

Yenilenmiş The Last of Us Part 2 sürümü bildiğiniz gibi resmi olarak da sızdırılmıştı. Mesela hem oyunların hem de dizinin bestecisi olan Gustavo Santaolalla, Youtube kanalı Blender tarafından yapılan röportaj sırasında ağzından kaçırmıştı. Bunun yanı sıra, 2021 yılının Ocak ayından bu yana Naughty Dog stüdyosunda çalışan baş dış kaynak sanatçısı Mark Pajarillo’nun LinkedIn hesabında ‘The Last of Us Part 2: Remastered’ ibaresi görülmüştü.

Exit mobile version