The Last of Us Part 2 Remastered’ın Kayıp Bölümler İçeriği 3 Kısımdan Oluşacak

Kanalizasyon bölümü tam bir gizem...

The Last of Us Part 2 Remastered’ın Kayıp Bölümler İçeriği 3 Kısımdan Oluşacak

Sony Interactive Entertainment tarafından yapılan açıklama doğrultusunda, The Last of Us Part 2 Remastered’ın Kayıp Bölümler içeriği 3 kısımdan meydana gelecek.


İlginizi Çekebilir: Büyük The Last of Us Part 2 Remastered Sızıntısı Yaşandı (Güncel)


Daha çok PC versiyonu için umutların yeşermesine sebebiyet veren The Last of Us Part 2 Remastered duyurusu, geçtiğimiz günlerde PlayStation 5 için yapılmıştı. PlayStation 4 versiyonunun hem görsellik, hem içerik, hem de oynanış anlamında biraz daha geliştirecek olan yenilenmiş sürümün dikkat çeken yanlarından bir tanesi Lost Levels yani Kayıp Bölümler.

Duyurusu sırasında verilen bilgiler ile PlayStation 4 versiyonunun geliştirilme aşamasında planlanan ama nihai sürüme ulaşılmadan önce çıkartılan bu bölümleri, PlayStation 5 versiyonunda görebilmek ve hatta geliştirici yorumları eşliğinde keşfedebilmek mümkün olacak.

The Last of Us Part 2 Remastered’ın Kayıp Bölümler İçeriği Hakkında Yeni Açıklama

Yakın bir zaman önce yapılan yeni açıklama ile The Last of Us Part 2 Remastered’ın Kayıp Bölümler içeriğinde üç bölümün bizi beklediği teyit edildi.

Bu üç bölümden bir tanesi olan Boar Hunt (Yaban Domuzu Avı) ile Ellie karakterini elinde silah ile kan izlerini takip eder şekilde karşımıza çıkıyordu (1:13). İkincisi olan Jackson Party (Jackson Partisi) ise Ellie karakterini ışıklar ile süslenmiş olan ağaçların ve birbirleri ile sohbet eden kasaba sakinlerinin olduğu bir alanda dolaşır iken gösteriliyordu (1:16). Görünüşe göre bu, Ellie ile Dina ikilisinin dans ettiği sahneye bağlanacak.

Ne var ki Sewers (Kanalizasyon) kısmı tam bir muamma. Çünkü fragmanda dahi yer verilmiş değil. Bildiğiniz gibi Nora’yı avlamak için hastaneye gittiğimiz sırada yolumuz kanalizasyondan kısa süreliğine de olsa geçiyordu. Kayıp Bölümler kapsamındaki ise oyunun başka bir kısmında yer alan kanalizasyon olabilir. Bir diğer ihtimal ise, halihazırda bildiğimiz esasında daha uzundu ama nihai sürüme ulaşmadan önce belirli ölçüde kısaltıldı ve bize artık tam hali gösterilecek.

Exit mobile version