The Last of Us Part 2 PlayStation Store’dan Kaldırıldı!

Neden damarımıza basıyorsunuz?

Sony ve Naughty Dog, geçen hafta The Last of Us Part 2’nin süresiz olarak ertelendiği haberini sosyal medya hesapları üzerinden takipçileri ile paylaşmıştı. Şimdi ise ortaya çıkan detaylara göre yapım PlayStation Store’dan apar topar kaldırıldı. Part 2’nin PS Store sayfasına ulaşmaya çalışan oyuncular ”bu sayfa bulunamadı” hatası ile karşılaştıklarını fark etti. The Last of Us Part 2 PlayStation Store’dan kaldırıldı. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Ghost of Tsushima Ertelenecek mi? 


The Last of Us Part 2 PlayStation Store‘dan kaldırıldı. Part 2’nin PS Store sayfasına ulaşmaya çalışan oyuncular ”bu sayfa bulunamadı” hatası ile karşılaştıklarını fark etti. Bu nedenle, hem standart sürüm hem de deluxe sürüm için artık dijital ön siparişler kullanıma açık değil. Mağazanın resmi destek sayfasına göre, daha öncesinde PS Store’da dijital bir kopya satın alan kullanıcılar otomatik olarak geri ödeme alabilecekler.

The Last of Us Part 2 PlayStation Store dan Kaldırıldı

Bunun geçerli olduğu kişilerin ek bilgi için e-postalarını kontrol etmeleri gerekmekte. Koronavirüs salgınını çevreleyen belirsizlikler nedeniyle süresiz olarak askıya alınan Marvel’ın Iron Man VR oyunu için de aynı durumun geçerli olduğunu belirtmeden geçmek istemeyiz.

Gelelim işin asıl can alıcı noktasına. The Last of Us Part 2’nin Mayıs ayında sadece dijital olarak satışa sunulma olasılığı ortaya çıktı! Naughty Dog Başkan Yardımcısı ve serinin ortak yaratıcısı Neil Druckmann’a göre, Sony henüz bu karar için son kararı vermiş değil. Peki ya siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Mayıs ayında oyunun sadece dijital olarak piyasaya sürülme şansı var mı?

Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version