The Last of Us Part 2 Nasıl Sızdırıldı?

Alkışlamamızı mı bekliyorlardı?

The Last of Us Part 2 ‘nin senaryosu ve oynanış görüntüleri geçtiğimiz hafta internete sızdırılmıştı. Ardından sızdıran kişi veya kişilerin Naughty Dog çalışanı olduğu iddiası ortaya atılmış ve oyun dünyası adeta ayağa kalkmıştı. Şimdiyse sızdırılma ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: TLoU Part 2 Sızıntılarını Kimin Yaptığı Açığa Çıktı!


The Last of Us Part 2 Sızıntıları Nasıl Yapıldı?

Bloomberg’den Jason Schreier’ın aktardığı bilgileri göre sızıntıları gerçekleştiren kişi veya kişiler Naughty Dog’un eski bir oyununun yama dosyalarında yer alan güvenlik açığını kullanmış ve bu açık sayesinde Naughty Dog’un sunucularına erişebilmiş. Sunucularda yer alan verileri ele geçiren kişi veya kişiler böylelikle oyunun kilit noktalarını internete sızdırabilmiş.

Son olarak GamesIndustry’e konuşan Sony Interactive Entertainment yetkilisi, sızıntılardan sorumlu şahıs / şahısların tespit edildiklerini ve bu şahısların Naughty Dog veya Sony Interactive Entertainment ile herhangi bir bağlantısının olmadığını açıkladı.

The Last of Us Part 2Bilgilerin devam etmekte olan bir soruşturmaya tabi olduğunu belirten yetkili, yaptığı açıklamayla sızıntının şirket içi kaynaklı olmadığını böylelikle doğrulamış oldu. Maddi zararın söz konusu olabileceği bu sızıntı karşısında bakalım yetkililer nasıl bir yaptırımda bulunacak? Hep beraber bekleyip göreceğiz.

TLoU Part 2 19 Haziran 2020’de Türkçe alt yazı ve dublaj seçenekleriyle PlayStation 4 için satışa sunulacak.


Peki ya siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version