The Last of Us Part 2 Koleksiyoner Paketi Tanıtıldı!

Paketler Güzel Ama Fiyatı...

The Last of Us: Part II’nin çıkışına az bir süre kala oyundan yeni haberler gelmeye devam ediyor. Naughty Dog, heyecanla beklenen The Last of Us: Part II’den yeni ürünlerini duyurmaya başladı. The Last of Us Part 2 Ellie ve Koleksiyoner Paketi İçeriği belli oldu!


İlginizi Çekebilir: The Last of Us Part 2 PS4’te Ne Kadar Yer Kaplayacak?


Paket Tanıtıldı!

TLOu-Collecter-Kutu.jpg

Naughty Dog, The Last of Us: Part 2’nin en özel ürünlerinden olan Ellie Ve Koleksiyoner Paketini duyurdu. Bu özel paketler ülkemize çok az sayıda gelmesine rağmen koleksiyoner ve oyuncuların daima ilgisini çekmiştir. Bu paketlerin içeriğinde birbirinden güzel ürünlerin olduğunu söylemeliyiz.

Paketlerin içeriği oldukça gösterişli. Kutuların içeriği sayesinde oyunun derinliklerine kadar iniyoruz. Ürünler beğendiğimizi söylemeliyim, ancak bir problem var fiyatlar! Fiyatların yüksek olmasının da birçok sebebi var. Bu nedenlerin en başında maalesef Dolar/TL kuru arasındaki büyük fark olması yer alıyor.

The Last of Us: Part 2 Ellie paketinin fiyatı 229 Dolar, The Last of Us: Part 2 Koleksiyoner paketinin fiyatı ise 169 Dolar.

Peki bu paketlerin içeriğinde neler var işte cevabı;

The Last of Us Part 2 Ellie Paketi İçeriği;

Dijital İçerikler;

The Last of Us Part 2 Koleksiyoner Paketi İçeriği;

Dijital İçerikler;


Oyun Türkçe alt yazı ve dublaj seçenekleriyle 19 Haziran 2020’de sadece PlayStation’a özel olarak çıkışını gerçekleştirecek. Peki ya siz TLoU Part 2 için heyecanlı mısınız? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version