The Last of Us Part 2 İlk Gün Güncellemesi Detayları!

Geliyor gelmekte olan...

Naughty Dog’un başyapıtı The Last Of Us: Part 2’nin çıkmasına çok az bir süre kala oyundan haberler gelmeye devam ediyor. Heyecanla beklenen The Last of Us Part 2 ilk gün güncellemesi notları belli oldu. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: The Last of Us Part 2 İki Orta Doğu Ülkesinde Yasaklandı


The Last of Us Part 2 İlk Gün Güncellemesi

The Last of Us Part 2‘nin çıkışı ile birlikte ulaşılabilir olacak versiyon 1.01 güncellemesi detaylandırıldı. Oyunun çıkışı ile gelecek güncelleme çok büyük bir güncelleme değil ancak oyunda olması gereken içerik modların oyuna eklenmesini sağlıyor. Oyuna gelecek içerikler aslında oyunun 1.00 sürümünde olması gereken detaylar olduğu söyleyebiliriz.

The Last of Us Part 2 1.01 Güncellemesinin İçeriği; 

The Last of Us Part 2’nin çıkışı ile gelecek olan 1.01 güncellemesinin indirme boyutu henüz netlik kazanmış değil. Oyunun konsollardaki boyutu ise 78 GB olacak.

The Last of Us Part 2 Fiyat ve Paket Seçenekleri

Oyun PlayStation Store’da ön siparişe açılmış durumda. Standart sürüm 429 TL ve Dijital Deluxe sürüm 489 TL’den ön siparişte.

Ön Sipariş Bonusları:

Dijital Deluxe Bonusları:

The Last of Us Part 2

Special Edition Bonusları:

Collector’s Edition Bonusları:

The Last of Us Part 2 19 Haziran’da Türkçe alt yazı, dublaj ve menü seçenekleriyle PlayStation 4 için çıkacak. İncelememiz 12 Haziran TSİ 12:00’da yayında olacaktır.


Sizlerin de konuyla alakalı fikirleriniz varsa hemen aşağıda bulunan yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz. Ayrıca Facebook grubumuzu ve Twitter adreslerimizi takip ederek oyun gündeminden anlık olarak haberdar olabilirsiniz.

Exit mobile version