The Last of Us Part 2 Ertelendi!

Bu seneyi es geçme hakkımız var mı?

Uzun zamandır merakla beklediğimiz The Last of Us Part 2, yapılan duyuruyla birlikte süresiz bir tarihe ertelendi. Resmi sosyal medya hesapları üzerinden üzücü haberi bizlerle paylaşan Naughty Dog, yaşanan teknik sıkıntıların ve koronavirüsü’nün planlanan çıkışa engel olduğu bilgisini aktardı. The Last of Us: Part 2 ertelendi. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Türkiye’de PlayStation 4 Fiyatlarına Zam!


The Last of Us: Part 2’ye Süresiz Erteleme Kararı

Naughty Dog ve Sony PlayStation, yaşanan teknik sıkıntılar ve koronavirüs krizi sebebiyle The Last of Us Part 2’nin belirsiz bir tarihe ertelendiğini duyurdu.

Konu hakkında açıklama yapan Sony PlayStation; ”The Last of Us Part 2’nin ve Marvel’s Iron Man VR’ın ertelendiği bilgisini üzülerek duyurmak durumundayız. Küresel kriz oyuncularımızın hak ettiği deneyimi sağlamasına engel olmakta. Şimdilik başka bir erteleme haberi gündemimizde bulunmuyor. Takipte kalın!” 

The Last of Us Part 2 ErtelendiNaughty Dog kanadından ise; ”The Last of Us Part 2’nin yayın tarihi ertelendi. Bu haberin bizim için olduğu kadar sizi de hayal kırıklığına uğrattığından eminiz. Daha detaylı bilgi sağlamak adına topluluğumuzdan hepinize ulaşmak istedik. İyi haber şu ki, The Last of Us Part 2’nin geliştirilme aşaması neredeyse bitti. 

Bununla birlikte, hala bazı teknik sıkıntılar ile karşılaştığımız gerçeğini es geçemeyiz. Herkesin aynı anda projemizi oynayacağından emin olmak istiyoruz ve herkes için en iyi deneyimi korumak için mümkün olan her şeyi yaptığımızdan emin olmak istiyoruz. Bunun uzun bir gecikme olmayacağı konusunda bize güvenebilirsiniz. Güncellemeler için bizi takip etmeyi unutmayın.”


The Last of Us Part 2’nin herhangi bir ertelenme yaşanmaması durumunda 29 Mayıs 2020’de çıkışını gerçekleştirmesi planlanıyordu. Peki ya siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version