The Last of Us Part 2 Belgeselinin Yayın Tarihi Duyuruldu

Önümüzdeki hafta geliyor!

The Last of Us Part 2 Belgeselinin Yayın Tarihi Duyuruldu

Naughty Dog tarafından yapılan duyuru ile The Last of Us Part 2 belgeselinin yayın tarihi ortaya çıktı. Peki oyunun geliştirilme aşamasını anlatan içeriğe ne zaman ve nerelerden erişim sağlayabileceğiz? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: The Last of Us Dizisinin Dina Karakteri de Belli Oldu


The Last of Us Part 2 Belgeselinin Yayın Tarihi Ne Zaman?

The Last of Us Part 2 belgeseli için geçtiğimiz günlerde bir fragman yayınlanmış ve ilk oyunun ardından ikinci oyunun da geliştirilme aşamasına odaklanılan kapsamlı bir içerik ile oyuncuların karşısına çıkılacağı müjdelenmişti. Bugün ise The Last of Us Part 2 belgeseli yayın tarihi 2 Şubat 2024 Cuma günü olarak duyuruldu.

Tercihen Youtube üzerinden izleyebileceğiniz Grounded II: Making The Last of Us Part II, aynı zamanda ücretsiz güncelleme ile oyuna sahip olanlara da sunulacak ve konsolunuz üzerinden de izleyebileceksiniz. Aynı güncelleme ile Abby ve Ellie karakterleri için birkaç yeni görünümün de oyuna ekleneceği söyleniyor.

Çekimlerine 2016 yılında başlanan Grounded II, The Last of Us Part 2 oyununun geliştirilme sürecini anlatıyordu. Ne var ki COVID-19 salgınının patlak vermesi ile durdurulmak zorunda kalınmıştı. Sonrasında ise, çekimi tamamlanmış olan görüntüler yeniden ele alındı ve kapsamlı bir belgesel haline getirildi.

Grounded II: Making The Last of Us Part II, Naughty Dog stüdyosunun hareket yakalamadan, senaryo yazımından, teknolojik gelişmelerden ve oyun geliştirmeye olan yaklaşımından bu süreçte karşılaştığı zorluklara ve sektörün tartışma konusu olan geliştiricilerin fazla mesai yapmasına kadar olan kapsamlı geliştirilme sürecini bizlere aktaracak.

Exit mobile version