The Last of Us Part 2 Belgeseli Geliyor

Son derece kapsamlı bir belgesel olacakmış...

The Last of Us Part 2 Belgeseli Geliyor

Sony Interactive Intertainment ve Naughty Dog, The Last of Us Part 2 belgeseli ile oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Peki nereden izleyebileceksiniz? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: The Last of Us Dizisinin Dina Karakteri de Belli Oldu


Hatırlayacağınız üzere, The Last of Us oyununun ilk olarak 2013 yılında PlayStation 3 ve ertesi yıl da Remastered versiyonu ile PlayStation 4 kullanıcıları ile buluşmasının ardından bir belgeseli de yayınlanmıştı. Geliştirilme aşamasını gördüğümüz ve temelindeki felsefenin ele alındığı Grounded isimli belgesel, fazlasıyla beğenilmişti. Şu zamanda bile oyuncuların geri dönüp de tekrar tekrar izlediği bir buçuk saate yakın uzunluğu olan belgeselin Grounded II adıyla bir devamı geliyor.

The Last of Us Part 2 Belgeseli Yayınlanacak

Çekimlerine 2016 yılında başlanan Grounded II, The Last of Us Part 2 oyununun geliştirilme sürecini anlatıyordu. Ne var ki COVID-19 salgınının patlak vermesi ile durdurulmak zorunda kalınmıştı. Sonrasında ise, çekimi tamamlanmış olan görüntüler yeniden ele alındı ve kapsamlı bir belgesel haline getirildi.

Grounded II: Making The Last of Us Part II, Naughty Dog stüdyosunun hareket yakalamadan, senaryo yazımından, teknolojik gelişmelerden ve oyun geliştirmeye olan yaklaşımından bu süreçte karşılaştığı zorluklara ve sektörün tartışma konusu olan geliştiricilerin fazla mesai yapmasına kadar olan kapsamlı geliştirilme sürecini bizlere aktaracak.

Şimdilik herhangi bir yayınlanma tarihi belirtilmiş değil. Ancak hemen aşağıdan izleyebileceğiniz fragmanın sonunda da belirtildiği üzere, daha sonradan yayınlanacak olan bir güncelleme ile oyunculara sunulacağı ve ayrıca Youtube üzerinden de izlenebileceği söyleniyor.

Exit mobile version