The Last of Us Part 1 Teknik Özellikleri Videosu Yayınlandı

Oyun için sabırsız bekleyiş devam ediyor...

The Last of Us Part 1 Teknik Özellikleri Videosu Yayınlandı

The Last of Us Part 1 teknik özellikleri resmi olarak açıklandı. Yayınlanan geliştirici günlüğü videosunda, resmi oynanış görüntüleri de yer alıyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: The Last of Us Part 1 Oynanış Görüntüleri Sızdı (Güncel)


Orijinal oyunun yeniden yapıma evrilir iken ne kadar geliştiğinden bahsedilen video için kamera karşısına geçen Eş Başkan Neil Druckmann, Oyun Yönetmeni Matthew Gallant, Yaratıcı yönetmen ve Yazar Shaun Escayg, video genelinde PlayStation 3 ve 4 ile mümkün olmayan şeyleri yapabildikleri için PlayStation 5 konsolunun gücüne övgüler yağdırmışlar. Mesela artık daha fazla objeye hasar verebilmek mümkün olacakmış. Karakter animasyonlarında da bir hayli gelişim yaşanmış. Bu sayede, Joel, Ellie ve diğerlerinin içinde bulundukları dünyaya reaksiyonlarının biraz daha gerçekçi hale getirilmesi sağlanmış.

The Last of Us Part 1 Teknik Özellikleri Videosunu Kaçırmayın

Videoda belirtilen diğer detaylare göre The Last of Us Part 1, gerçek 4K çözünürlükte 30 FPS ve dinamik 4K çözünürlükte 60 FPS olmak üzere iki farklı grafik moduna, dokunsal geri bildirim ve uyumsal tetikleyiciler ile DualSense ve üç boyutlu ses desteğine sahip olacak.

Bunların dışında, Kalıcı Ölüm ve oyunu en kısa sürede bitirmeye odaklı oyuncular için ayrı bir mod ve Joel ile Ellie için yepyeni kıyafetler, altmıştan fazla erişilebilirlik seçeneği, yeni Ses Tanımlama modu ve sızdırılan videolarda da gördüğümüz üzere yeni silah geliştirme tezgahı animasyonları, yeniden yapımda karşımıza çıkacak olan yeniliklerin arasında yer alacakmış.

Son olarak, on bir dakikaya yakın uzunluğu olan geliştirici günlüğü videosunda, orijinal oyun ile The Last of Us Part 1 arasında yapılan karşılaştırma kısımlarını, DualSense kullanımını ve daha fazlasını görebilmek mümkün oluyor.

PlayStation 5 için 2 Eylül 2022 tarihinde satışa sunulacak olan The Last of Us Part 1, sonraki bir zamanda da PC kullanıcılarıyla buluşacak.


Peki sizin Naughty Dog tarafından verilen bilgiler hakkındaki düşünceleriniz neler? Yeniden yapım ilginizi çekiyor mu? Yorum kısmında düşüncelerinizi paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version