The Last of Us Part 1 PC Yamalı Bohçaya Döndü: Yeni Güncelleme Yayında

49 GB nedir arkadaş!

The Last of Us Part 1 PC versiyonu için yeni güncellemeler yayınlanmaya devam ediyor. Bu sıkı çalışma ile oyun, yakın bir zamanda tam anlamıyla oynanabilir hale gelecekmiş gibi görünüyor. Güncellemenin detayları haberimizde.


İlginizi Çekebilir: The Last of Us, İkinci En Çok İzlenen HBO Max Dizisi Oldu


The Last of Us Part 1 oyunun PC versiyonu için kurtarma çalışmaları tam gaz devam ediyor. Olabilecek en iyi deneyimin sunulması sözü ile bir ay kadar ertelenmiş olan oyun, tutulamamış bir sözün sonucunda performans sorunları ve teknik sorunlar ile dolup taşar bir hale karşımıza gelmişti. Kullanıcılar tarafından yapılan sert eleştirili geri dönüşlerin ardından sıkı bir çalışma sürecine giren Iron Galaxy ve Naughty Dog, bu zamana kadar irili ufaklı pek çok ana ve ara güncelleme yayınlamışlardı.

the-last-of-us-part-1

The Last of Us Part 1 PC Versiyonu İçin Devasa Yeni Güncelleme

İlk günkü haline göre epey aşama kaydedilen oyun için, bugün itibarıyla 1.0.5.0 versiyonlu yeni bir güncelleme daha yayınladı.

49 GB boyutundaki bu güncelleme, öncekilerde olduğu gibi AMD odaklı dahil pek çok teknik sorunu çözümler iken, gölgelendirme oluşturma süreleri daha da kısalıyor. Bunlara ek olarak, optimize edilen içerik ve kod ile hem işlemci hem de belirli bölümler için performans iyileştiriliyor, iyileştirilmiş bölüm yükleme de ‘Lütfen Bekleyin’ ve yükleme ekranlarının miktarını azaltmaya yardımcı oluyor ve kaplama kalitesi ayarının ekran kartı belleğine etkisinin azaltılması da, çoğu oyuncunun kaplama kalitesi ayarlarını yükseltmesine veya mevcut ayarlar ile iyileştirilmiş performans deneyimi yaşamasına olanak tanıyor.

Güncelleme ile ayrıca kritik olmayan görsel effekt yoğunluğunu ve sayısı ayarlayabildiğimiz yeni Efekt Yoğunluğu ayarını ekler iken, Düşük ve Orta Ortam Karakter Yoğunluğu ayarlarında kalabalık ölçüsü arttırılmış ve Çok Düşük seçeneği de eklenmiş. Hepsine de Seçenekler > Grafikler yolunu takip ederek ulaşabiliyorsunuz.

Son olarak, Iron Galaxy ve Naughty Dog stüdyosu AMD ve NVIDIA ekran kartı sahipleri için en güncel sürücülerin yüklenmesini öneriyor. AMD kullanıyorsanız buradan, NVIDIA kullanıyorsanız da buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version