The Last of Us Part 1 Oynanış Görüntüleri Sızdı (Güncel)

Orijinal oyunu henüz oynamayanlar için spoiler tehlikesi...

The Last of Us Part 1 Oynanış Görüntüleri Sızdı

GÜNCELLEME: Yeni The Last of Us Part 1 oynanış görüntüleri sızdı. Shpeshal_Nick isimli Twitter hesabı üzerinden yayınlanan görüntülere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

***

The Last of Us Part 1 oynanış görüntüleri ortaya çıktı. bloodborne_pc Twitter hesabı üzerinden yayınlanan bu görüntüler, oyunun açılış kısmını ve yaşanan kaosun yirmi yıl öncesini gösteriyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Eski Naughty Dog Geliştiricisi The Last of Us Part 1’i Savunuyor


Oyun dünyasında büyük bir etki bırakan The Last of Us oyununun yeniden yapımı diyebileceğimiz The Last of Us Part 1, Summer Game Fest sunumu sırasında duyurulmuştu. 2 Eylül 2022 tarihinde PlayStation 5 için satışa sunulacak olan oyunun PC (Epic Games Store ve Steam) tarihi ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

The Last of Us Part 1 Oynanış Görüntüleri Yayınlandı

Sony Interactive Entertaiment ve Naughty Dog tarafından yapılacak olan tanıtımları bekler iken, yakın bir zaman önce oynanışa dair yeni görüntüler ortaya çıktı. Ne var ki bu görüntülerin PlayStation 5 versiyonuna mı, yoksa PC versiyonuna mı ait olduğu söylenemiyor.

Eğer henüz Remastered dahil orijinal versiyonu oynamamışsanız, spoiler tehlikesinden dolayı, haberimizin devamını okuyup okumama kararı tamamıyla size kalmış. Aksi takdirde, buyurun devam edelim.

Yaşanan sızıntıların başında, şehirde yaşanan kaosun olduğu yirmi yıl öncesine ve sonrasına dair görüntüleri görebiliyoruz. Ekran görüntülerinin 480p yani 640 x 480 çözünürlükte olduklarını söyleyelim. Bunlara ek olarak, Joel’un kızını Sarah’ı kaybettiği vahim sekans da yer alıyor. Bu noktada, Sarah karakterinin yeni oyundaki modellemesini merak edenler için kısmen bir cevap niteliği taşıdığını da söyleyebiliriz.

Geçtiğimiz hafta içerisinde yapılan duyuru ile The Last of Us Part 1 için geliştirilme süreci tamamlanmıştı. Ana oyunun ve Left Behind içeriğinin bütünüyle revizyondan geçirilmiş hali olacak yeniden yapım, görsel anlamda bir hayli gelişmiş olarak karşımıza çıkacak. Aslına sadık kalınarak yeniden üretilecek olsa da, modernize edilmiş oynanış, iyileştirilmiş kontroller ve genişletilmiş erişilebilir seçenekleri, iyileştirilmiş görsel efektler ve geliştirilmiş araştırma ve çatışma mekanikleri de bizleri bekleyecek.

SSD kullanımı sayesinde hızlı yükleme süreleri ile karşılaşacak olmanın yanı sıra üç boyutlu ses desteğinin de olacağı oyunun DualSense kolunu kullanımıyla ilgili detaylar da açıklığa kavuştu. Dokunsal geri bildirim özelliği her bir silah ve yağmurun yağması gibi çevresel etkilerde devreye girecek iken, uyumsal tetikleyiciler de Joel’un altıpatları ve Ellie’nin yayı dahil tüm silahlarda aktif olarak kullanılacakmış.

 

Exit mobile version