The Last of Us Part 1’i Almadan Önce Deneyebilirsiniz

Önce deniyoruz, sonra alıyoruz veya almıyoruz...

Eğer The Last of Us Part 1‘i almayı düşünüyor ama öncesinde bir denemek istiyorsanız, Sony Interactive Entertainment size bu fırsatı artık veriyor. Ancak bunun için PlayStation Plus Deluxe abonesi olmanız lazım. Detaylar haberimizde.


İlginiz Çekebilir: PS Plus Extra Ocak 2023 Oyunları Duyuruldu


Sony Interactive Entertainment tarafından Mart ayı içerisinde duyurulmuş olan yenilenmiş PlayStation Plus servisi, bildiğiniz gibi Essential, Extra ve Deluxe / Premium olmak üzere üç farklı plan sunuyor. Her birinin farklı avantajları ve buna bağlı olarak da farklı ücretlendirmeleri var.

Bu planlardan Deluxe / Premium, Essential ve Extra ile sunulanlara ek olarak, klasikler kataloğu ve oyun deneme sürümlerini de aboneler ile buluşturuyor. Japon teknoloji devi tarafından yapılan açıklamayla 70 dolar fiyat etiketine sahip olan oyunlar için geliştiricilere ve yayıncılara şart koşulan deneme sürümleri ile seçili oyunları izin verilen süre zarfında oynama fırsatımız oluyor. Bu listeye şimdi de The Last of Us Part 1 de eklendi.

The Last of Us Part 1’in Deneme Sürümü Yayınlandı

Naughty Dog tarafından geliştirilmiş ve Sony Interactive Entertainment yayıncılığında 2 Eylül 2022 tarihinde PlayStation 5 için satışa sunulmuş olan oyunu, iki saat boyunca oynayabilmeniz mümkün oluyor. Haliyle de satın almak için 799 TL vermeye değer olup olmadığı konusunda nihai kararı verebilirsiniz.

the-last-of-us-part-1-deneme

Mevcut nesil konsol için yeniden hazırlanan görselliğin yanı sıra Türkçe altyazı, arayüz ve seslendirme ile de karşımıza çıkacak olan The Last of Us Part 1, gerçek 4K çözünürlükte 30 FPS ve dinamik 4K çözünürlükte 60 FPS olmak üzere iki farklı grafik modu, dokunsal geri bildirim ve uyumsal tetikleyiciler ile DualSense ve üç boyutlu ses desteği sunuyor.

Bunların dışında, Kalıcı Ölüm ve oyunu en kısa sürede bitirmeye odaklı oyuncular için ayrı bir mod ve Joel ile Ellie için yepyeni kıyafetler, altmıştan fazla erişilebilirlik seçeneği, yeni Ses Tanımlama modu ve yeni silah geliştirme tezgahı animasyonları, yenilenmiş sürümde karşımıza çıkacak olan yeniliklerin arasında yer alıyor.

PlayStation mağazasının oyun deneme sürümleri listesinde yer alan diğer oyunlar ise şöyle;

Exit mobile version