The Last of Us Dizi Görüntüsü Sonunda Yayınlandı

Ellie ve Joel ışığı aramaya devam ediyorlar...

The Last of Us Dizi Görüntüsü Sonunda Yayınlandı

The Last of Us dizi görüntüsü sonunda ortaya çıktı. The Last of Us Day kutlama gününde yayınlanan bu görüntü ile Neil Druckmann, daha fazlasını göstermek için oldukça heyecanlı olduğunu da belli etti. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: The Last of Us Piksel Oyunu


Oyun dünyasında büyük bir etki bırakan The Last of Us dizisinin çekimleri, yakın bir zaman önce başlamış ve ile ilk set fotoğrafı da paylaşılmıştı. 2020 yılının Mart ayı içerisinde duyurulan dizi uyarlaması, HBO, Sony Pictures Television, PlayStation Productions, The Mighty Mint ve Naughty Dog ortaklığında hazırlanıyor. HBO kanalında ve HBO Max platformunda yayınlanacak The Last of Us dizinin senaryosu, Craig Mazin ve Neil Druckmann ikilisine emanet edilmişti. Bu ikiliye Game of Thrones ve Chernobyl dizilerinde görev almış olan Carolyn Strauss da eşlik edecek iken, yapımcı kadrosunda Naughty Dog stüdyosundan Evan Wells de bulunuyor.

İlk bölümü Beanpole (Uzun Kız) ve Closeness (Yakınlık) filmleri ile tanınan Kantemir Balagov yönetecek iken, yönetmen kadrosunda Quo Vadis, Aida? (Nereye Gidiyorsun, Aida?) ile tanınan Jasmila Zbanic ve Border (Sınır) ile tanınan Ali Abbasi ve bizzat Neil Druckmann da yer alıyor.

8 Haziran 2022 itibarıyla yayınlanmaya başlanacak olacak The Last of Us dizisinin ilk sezonu, ilk oyunda yaşananları konu alacak. Ne var ki hem atmosfer hem de hikaye olarak özüne sadık kalınacak olsa da, bazı bölümlerde büyük ölçüde oyundan sapılacak. Ancak dizi uyarlaması, Joel ve Ellie’nin hikayesinin temelleri korunacak şekilde eski ve yeninin bir harmanlaması olarak sunulacak. Hatta aynı sapmaların olmadığı kısımlardaki diyaloglar da doğrudan aktarılacak.

Çekimleri 5 Temmuz 2021 tarihinde başlamış olan dizi ile ilgili sahne arkası görüntülerden sonra, beklenen ilk görüntü de yayınlandı.

The Last of Us Dizi Görüntüsü Heyecan Yarattı

Hafta sonu gerçekleştirilen The Last of Us Day kutlamaları kapsamında Neil Druckmann tarafından yayınlanan görüntüde, Ellie ve Joel ikilisini bir tepenin üstündeki uçak enkazına bakarken görebiliyoruz. Her ne kadar bu iki karakterin de yüzünü görebilmek mümkün olmuyor olsa da, kıyafet ve duruş olarak Bella Ramsey ve Pedro Pascal ikilisi uygun role bürünmüş gibi görünüyor.

Daha önceden yapılan açıklama doğrultusunda ilk sezonu on bölümden oluşacak olan The Last of Us dizisinin güncel oyuncu kadrosu ise şöyle:

Exit mobile version