The Last of Us Part 2: Remastered İçin Bir İşaret Daha Geldi

Heyecan var mı, heyecan?

The Last of Us Part 2: Remastered bir kez daha sızdı. Hem de bir başka önemli yerde karşımıza çıktı. Görünüşe göre PlayStation 5 versiyonu ve bu bağlamda olası PC versiyonu da dolaylı yoldan resmiyet kazandı.


İlginizi Çekebilir: Uncharted Stüdyosu İşten Çıkarmalar ile Gündemde


Hatırlayacağınız üzere The Last of Us Part 2: Remastered, ilk olarak 2022 yılının Ocak ayında Tom Henderson tarafından bildirilmiş. Geçtiğimiz Temmuz ayında ise Youtube kanalı Blender tarafından yapılan hem oyunların hem de dizinin bestecisi olan Gustavo Santaolalla bir şekilde ağzından kaçırmıştı. Öyle ki, Jackson kasabasındaki karakterine farklı şeyler çaldırtabileceğimiz geliştirilmiş bir versiyon üzerinde çalışıldığı dile getirilmişti ünlü besteci tarafından. Devamında başka bir şey söylememiş olsa da, geliştirilmiş sürümün varlığından kesin olarak haberimiz olmuştu ve resmi duyuru için bekleyişe geçmiştik.

The Last of Us Part 2: Remastered Yeniden Ortaya Çıktı!

Şimdi ise geliştirilmiş The Last of Us Part 2 ile ilgili bir başka gelişme yaşandı. 2021 yılının Ocak ayından bu yana Naughty Dog stüdyosunda çalışan baş dış kaynak sanatçısı Mark Pajarillo’nun LinkedIn hesabında “İki ikonik yapım The Last of Us Part One ve The Last of Us 2: Remastered için tüm dış kaynaktan tedarik edilen çevre sanatı varlıkların, silahların ve etkileşimli sahne donanımının üretimini denetiminden sorumlu.” şeklinde bir yazı yer alıyor.

Naughty Dog The Last of Us Part 3'ü Yapmayabilirmiş

Şimdilik ne Sony Interactive Entertainment ne de Naughty Dog stüdyosu konuya ilişkin bir açıklamada bulunmuş değiller. Ancak bahsi geçen bu gelişmiş versiyon, tahminen PC ve PlayStation 5 için çıkacak olabilir. Elbette bunun ne derece doğru olduğunu resmi duyuru gerçekleştiğinde öğreneceğiz. Gelişmeleri takipteyiz.

Exit mobile version