The Expanse’in Çıkış Tarihi Duyuruldu

Bölümler arasında fazla beklemeyecekmişiz...

The Expanse'in Çıkış Tarihi Duyuruldu

The Expanse dizisini seven takipçilerimiz için bu yaz farklı bir platformda farklı bir deneyim başlayacak. 2021 yılının The Game Awards şovunda duyurulan oyun için Telltale tarafından beklenen bir başka duyuru daha geldi ve The Expanse’in çıkış tarihi belli oldu.


İlginizi Çekebilir: The Expanse Oynanış Fragmanı Yayınlandı


The Expanse’in Çıkış Tarihi Netlik Kazandı

Son olarak IGN Fan Fest 2023 sırasında bir oynanış fragmanı yayınlanmış olan oyun için Telltale Twitter hesabı üzerinden yapılan duyuru ile ilk bölümün 27 Temmuz 2023 tarihinde PC (Epic Games Store), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için yayınlanacağı duyuruldu. Geriye kalan dört bölüm ise iki haftada bir yayınlanacakmış.

Duyuru ile bağlantılı bir diğer gönderide, standart ve Deluxe sürümleri için 1 Haziran 2023 tarihinde ön-siparişe açılacağı ve ön-sipariş veren kullanıcıların da yirmi dört saat önceden erişim sağlayabilecekleri belirtilmiş Ayrıca Deluxe sürüm sahipleri için oyunun çıkışı sonrasında indirilebilir bir içeriğin yayınlanacağı da söylenmiş. Ne var ki şimdilik bu içerik ile ilgili bir detay bulunmuyor.

Geçmişte imzalanan işbirlikleri ile Telltale Games, The Walking Dead, Batman ve Borderlands evrenlerinde geçen oyunlar ile karşımıza çıkmıştı. Alcon Television Group şirketinin popüler Amazon Prime bilim-kurgu dizisine ve James S.A. Corey tarafından yazılmış olan kitaplarına dayandırılarak, Life is Strange serisinin Don’t Nod stüdyosundan devralan Deck Nine ve Alcon Interactive Group ile imzalanan ortaklık ile geliştirilen The Expanse: A Telltale Series de bunların bir yenisi olacak.

The Expanse: A Telltale Series, dizideki olayların öncesini anlatacak ve Camina Drummer (Cara Gee) rolünde olacağız. Karakterimiz, asteroit kuşağının sınırlarındaki gizemli bir hazinenin peşinde olan bir ekibin lideri konumunda bulunuyor. Senaryonun gidişatı sırasında, güçlü kişiler ile çalışacak, kanlı bir isyan için hazırlanacak ve kuşağın ötesindeki mekanları keşfedeceğiz. Bu süreçte de, The Artemis ekibinin kaderini belirleyecek olan zorlu kararlar almak durumunda olacağız.

Exit mobile version