The Expanse: A Telltale Series, 2023 Yılında Çıkacak

Amerika menşeli geliştiricinin yeni oyununu nasıl buldunuz?

The Games Awards 2021 şovunda duyurulmuş olan The Expanse: A Telltale Series, GamesCom 2022 Açılış Gecesi Canlı yayınında geri dönüş yaptı. Hikaye fragmanı ile yeniden karşımıza çıkan oyun, önümüzdeki yılın yaz mevsiminde satışa sunulacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: GamesCom 2022 Açılış Gecesi Canlı Yayınında Gösterilenler


Geçmişte imzalanan işbirlikleri ile Telltale Games, The Walking Dead, Batman ve Borderlands evrenlerinde geçen oyunlar ile karşımıza çıkmıştı. Stüdyonun aşina olduğumuz tarzı ile sunulan bu oyunlarda, diyalog ve eylem seçimleri ile hikayeye yön verebiliyorduk. Alcon Television Group’un popüler Amazon Prime bilim-kurgu dizisine ve James S.A. Corey tarafından yazılmış olan kitaplarına dayandırılacak olan The Expanse: A Telltale Series de bunların bir yenisi olacak. 2021 yılının The Game Awards şovu sırasında duyurulmuş olan oyun, Deck Nine ve Alcon Interactive Group ile imzalanan ortaklık ile geliştiriliyor.

The-Expanse-A-Telltale-Series_2022_08-23-22_006-768x432

The Expanse: A Telltale Series, Önümüzdeki Yıl Çıkıyor

Dizi olarak The Expanse, insanlığın güneş sistemine yerleştiği ve dünya, Mars ve asteroit kuşağında yaşayan insanların birbirlerine karşı olduğu gelecek zamanda geçiyor. Rocinant ekibinin antik bir yaratık teknolojisini keşfetmesi ise güneş sistemini savaşın eşiğine getireceği devasa komplonun da başlangıcı oluyor.

Telltale Games, Deck Nine ve Alcon Interactive Group ortaklığında geliştirilen oyun uyarlaması ise dizideki olayların öncesini anlatacak ve Camina Drummer (Cara Gee) rolünde olacağız. Karakterimiz, asteroit kuşağının sınırlarındaki gizemli bir hazinenin peşinde olan bir ekibin lideri konumunda bulunuyor. Senaryonun gidişatında, güçlü kişilikler ile çalışacak, kanlı bir isyan için hazırlanacak ve kuşağın ötesindeki mekanları keşfedeceğiz. Bu süreçte de, The Artemis ekibinin kaderini belirleyecek olan zorlu kararlar almak durumunda olacağız.

Önümüzdeki yıl içerisinde PC ve konsollar için çıkması beklenen yeni oyun için yayınlanan hikaye fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Exit mobile version