The Elder Scrolls Online Sınırlı Süreli Ücretsiz Oynanabilecek

Tamriel sizi çağırıyor...

The Elder Scrolls Online Sınırlı Süreli Ücretsiz Oynanabilecek

Bethesda Softworks, oyunculara The Elder Scrolls Online oyununu sınırlı süreliğine ücretsiz oynama fırsatı sunuyor. Önümüzdeki haftaya kadar devam edecek olan bu fırsatın detayları haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Bethesda.net’ten Steam’e Geçiş Tarihi Açıklandı!


4 Nisan 2014 tarihinde PC için satışa sunulmuş olan çevrimiçi oyun, sonraki yıllarda PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series kullanıcılarıyla da buluşmuştu. Her ne kadar başlarda zorunlu bir aylık abonelik sistemi olsa da, olumsuz geri dönüşler karşısında devre dışı bırakılmıştı. Yirmi milyon satış barajını geçmiş olan The Elder Scrolls Online, Tamriel kıtasında geçen ve serideki diğer oyunlar ile doğrudan bağlantılı olan bir hikaye sunuyor.

Ücretsiz The Elder Scrolls Online Oynana Fırsatını Kaçırmayın!

Amerika menşeli yayıncı tarafından duyuruyla, 26 Nisan 2022 Salı gününe kadar bütün platformlarda tek kuruş ödemeden oynayabileceksiniz. Morrowind içeriğinin de dahil olduğu süreçte dört farklı sınıf arasından seçim yapabilecek olup, Hammerfall, Skyrim ve Vvadernfell dahil ana oyundaki bütün bölgeleri keşfedebileceksiniz. Ayrıca Battlegrounds ve Alliance War PvP modlarına da erişim sağlayabileceksiniz.

Eğer deneyiminizden memnun kalırsanız, ana oyun için % 70 ve ana oyun ile yayınlanan tüm bölümleri içeren The Elder Scrolls Online Collection: Blackwood CE paketinin % 67 indirimli olarak satışta olduğunu söyleyelim.

Son olarak, yakın bir zaman önce duyurulan ve politik entrikalara odaklanılacak olan High Isle 6 Haziran 2022 tarihinde PC, Mac ve Stadia ve 21 Haziran 2022 tarihinde ise PlayStation ve Xbox konsolları için satışa sunulacak.

Ascendant Order ve kaotik planlarına karşı dikkatli olmamızım gerekeceği genişletme paketinde, ortaçağ kültürü ve mimarisiyle dolu, görkemli kaleler ve heyecan verici turnuva alanlarıyla kaplı cennet gibi bir adaya ayak basacağız. Bir Khajit olan Ember ve şövalye Breton adıyla iki yeni yoldaşımızın High Isle, bu yıl içerisinde Tales of Tribute adında ve ister PvE isterseniz de PvP olarak oynanabilen bir kart oyununa da kavuşacak.

The Elder Scrolls Online Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version