The Division Resurgence Sonbaharda Geliyor

Ön-kayıt yaptırmayı unutmayın!

The Division Resurgence Sonbaharda Geliyor

Massive Entertainment, halihazırda üç oyun üzerinde çalışıyor. Bunlardan ikisi büyük bütçeli Star Wars Outlaws ve Avatar: Frontiers of Pandora iken, diğeri ise Android ve iOS tabanlı cihazlar için çıkacak olan The Division Resurgence. Avatar oyununun tarih duyurusundan sonra bir kez daha sahneye çıkan geliştirici, mobil oyun için hem CGI bir fragman gösterdi hem de sonbahar aylarında çıkacağını duyurdu.


İlginizi Çekebilir: XDefiant İçin Açık Seans Testi Duyuruldu


İlk oyunun öncesindeki bir zamanda geçecek olan The Division Resurgence, SHD biriminin gelen bir çağrı üzerine harekete geçen İlk Dalga’sına odaklanacak.

Yeni The Division Resurgence Detayları

Halen Manhattan bölgesinde Operasyon Üssü (Base of Operations) mevcudiyetini sürdürür iken, İhtisaslar (Specializations) kısmında Keşif Kolu (Vanguard) ve Yıkıcı (Demolitionist) olmak üzere iki yenilik olacak ve aralarında istediğimiz zaman geçiş yapabileceğiz. Bununla birlikte, sürekli olarak Operasyon Üssü’ne dönmemiz gerekmeyecek. Ayrıca Karanlık Bölge (Dark Zone) de geri dönecek iken, rekabete dayalı PvP arayan oyuncular için de Egemenlik Çatışması (Domination Conflict) modu da olacak.

Ön-kayıt yaptırmak için buraya uğramayı unutmayın. Ön-kayıt yaptıran oyuncular NYC İtfaiyeci Seti ve Tam Altın Silah Kaplama için erişim hakkı kazanacaklar.

The Division Resurgence Hakkında

The Division Resurgence, The Division ve The Dvision 2 oyunlarından bağımsız, bütünüyle yeni ve kilit hikaye olaylarına yeni bir bakış açısı sunacak olan bir PvE senaryo ile gelecek. Virüs salgının kargaşaya neden olduğu ve hükümetin çöktüğü kriz sonrası Amerika topraklarına geri döneceğiz. Görevimiz ise, bir SHD ajanı olarak huzuru geri getirmek, sivilleri düşman topluluklara karşı korumak ve daha iyi bir gelecek inşa etmelerine yardımcı etmek olacak.

Oynanış olarak mobil cihazlarda akıcı bir deneyimin sunulabilmesi için, kontrollerin ve kullanıcı arayüzünün uygun hale getirileceği The Division Resurgence, eski oyunların modlarını da beraberinde getirecek. Tercihen tek başımıza veya kooperatif olarak arkadaşlarımız veya diğer oyuncular ile açık dünyayı keşfedebileceğiz. Bu süreçte de, hikaye görevlerinden çeşitli etkinliklere birçok şey bizleri bekleyecek.

Ubisoft tarafından verilen diğer bilgilere göre, önceki oyunlarda olduğu gibi işe yarar eşyaları toplayabilecek, üretim yapabilecek ve teçhizatımızı geliştirebileceğiz. Karakterimizi de özelleştirebilmemiz mümkün olacak. Ayrıca seviye atlayıp da yeteneklerimizi geliştirerek özel silahlar ve eşsiz teçhizatlar açabileceğiz. Farklı yetenekleri deneyebilmek ve en iyi stratejiyi bulabilmek için istediğimiz anda ihtisas ve rol değişliği yapabileceğiz.

 

Exit mobile version