The Division: Heartland Çıkış Zamanı Ertelendi

Ücretsiz oyun için gün saymaya devam ediyoruz...

The Division Heartland Çıkış Zamanı Ertelendi

Alınan bir karar ile The Division: Heartland çıkış zamanı ertelendi. Önümüzdeki yıla kadar çıkması beklenen oyunun, bir sonraki finansal yıla kaldığı duyuruldu. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Ücretsiz Ghost Recon Frontline Duyuruldu!


Bildiğiniz gibi Fransız yayıncı, geçtiğimiz aylarda düzenlediği finansal konferans sırasında, her sene sadece büyük bütçeli oyunlar çıkartmak yerine uzun vadeli olarak yüksek kaliteli ücretsiz oyunlar üretmeye odaklanacaklarını da belirtmişti. Zaten bu açıklamanın öncesinde, hatırlayacağınız üzere The Division: Heartland isimli oyunun da duyurusu yapılmıştı.

Herhangi bir net çıkış tarihi verilmemiş olsa da, bu yıl içerisinde yayınlanması planlanmış olan oyun, PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Stadia, Xbox One ve Xbox Series için Tom Clancy oyunları üzerinde çalışmış olan Red Storm stüdyosu tarafından geliştiriliyor. The Division ve The Division 2 oyunlarını oynamanızın gerekmeyeceği The Division: Heartland, serinin evrenine farklı bir perspektiften bakmayı mümkün kılacak.

Açık dünya oynanışın devam ettirileceği ve ücretsiz olacak oyunda, şu zamana kadar karşılaşacağınız en saldırgan ve tahmin edilemez salgın ile mücadeleye gireceksiniz. Ubisoft tarafından belirtilene göre, The Division: Heartland PvE oynanan Expedition ve PvPvE oynanan Storm modları olacak. Her iki mod da oyuncular, bir yandan çevreyi keşfe çıkarken, bir yandan da hayatta kalabilmek için mücadele etmek durumunda olacaklar.

The Division: Heartland Çıkış Zamanı Ne Olacak?

Uzun zamandır hakkında yeni bir haber alamadığımız ücretsiz oyun, bildiğiniz gibi E3 2021 fuarında da karşımıza çıkmamıştı. Yakın bir zaman önce Ubisoft tarafından geride bıraktığımız çeyreğe ilişkin olarak düzenlenen finansal konferansta belirtildiği üzere, Prince of Persia: Sands of Time Remake ve Rocksmith+ sonrasında 1 Nisan 2022 – 31 Mart 2023 arasındaki finansal yıla kalan bir diğer oyun ise The Division: Heartland oldu.

Henüz erteleme kararının neden alındığına ve net çıkış tarihine dair herhangi bir açıklama bulunmuyor. Ancak muhtemelen oyunun henüz geliştirici stüdyonun vizyonunu karşılar seviyede olmadığı için daha fazla zamana ihtiyaç duyulmuş olabilir. Tabii ki bunun için resmi açıklamayı beklemekte fayda var.

The Division Mobil Oyunu ve Netflix Uyarlaması

The Division: Heartland dışında, bir The Division mobil oyunu da geliştiriliyor. Şu an için Fransız yayıncı herhangi bir detay paylaşımında bulunmamış, ama ilerleyen zamanlarda merak edilen tüm detayların paylaşılacağı söyleniyor.

Son olarak, uzun zaman önce duyurulan ve Netflix üzerinden yayınlanacak olan film uyarlamasının da Ubisoft Film & Television tarafından yapımına devam ediliyor. Yönetmenliği Rawson Marshall Thurber tarafından yapılacak ve başrollerinde Jessica Chastain ve Jake Gyllenhaal ikilisinin olacağı film, ilk oyundaki olaylardan esinlenilerek hazırlanıyor.

Exit mobile version