The Division: Heartland Çıkış Tarihi Yakın Olabilir

Gidelim artık şu Silver Creek'e...

The Division: Heartland çıkış tarihi için beklenen duyuru yakında yapılacakmış gibi görünüyor. Tayvan Derecelendirme Kuruluşu, muhtemel çıkış tarihi bilgisini ortaya koymuş olabilir. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Death Stranding 2 Çıkış Yılı Sızmış Olabilir


The Division evreninde geçen bir başka oyun olacak ve Red Storm Entertainment tarafından geliştirilen The Division: Heartland, 2021 yılında PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için duyurulmuştu. Net bir çıkış tarihi verilmemiş olsa da, çıkacağı zaman aralığı birkaç kez değişmişti. Ancak Tayvan Derecelendirme Kuruluşu tarafından yapılan derecelendirmeye bakılırsa, The Division: Heartland çıkış tarihi yakın olabilir.

The Division: Heartland Çıkış Tarihi Ne Zaman?

X (eski adıyla Twitter) kullanıcısı Kuraksis tarafından yapılan paylaşıma bakılırsa, oyunun 2024 yılının ilk aylarında yayınlanması planlanıyor. Derecelendirme birkaç hafta önce yapılmış iken, Tayvan Derecelendirme Kuruluşu oyunları genellikle yayınlanmalarından 2 – 2.5 ay önce derecelendiriyor.

Yeni The Division Heartland Görüntüleri Paylaşıldı

İlk iki oyunu oynamamamızın gerekmeyeceği ve açık dünya oynanışın korunacağı Heartland ile serinin evrenine farklı bir perspektiften bakacağız. Hikayesi Silver Creek adındaki bir bölgede geçecek olup, şehir temasının aksine, bu defa doğayla iç içe mekanlar göreceğiz.

Gerek kapalı beta testlerine katılan kullanıcılar, gerekse de Ubisoft mağazasında yapılan listelemeler ile PvE olarak oynanan Expedition, PvPvE olarak oynanan Storm Operations ve Excursion Operations modlarının olacağını öğrenmiştik.

Excursion Operations modu savaş alanına hazırlık yapma üzerine kurulu olacak ve çeşitli görevleri tamamlamamız beklenecek iken, Dark Zone tarzındaki Storm Operations ise aynı anda hem ölümcül virüse, hem Vultures isimli düşman gruba hem de Rogue ajanlarına karşı yaşam savaşı vereceğimiz bir mod olacak.

Son olarak, ilk günden üç sınıfa ayrılmış altı ajanın olacağı ve her birinin de kendisine özgü becerileri ve yetenek setleri olacağı söylenmişti. Oyunun her ne kadar ücretsiz yayınlanacak olsa da, oyun içi ödeme sisteminin olacağını da hatırlatalım.

Exit mobile version