The Division 2 İndirimi Görenleri Şaşırttı

Kaçırmayın hemen alın!

the division giriş ekranı

Kısa süre önce piyasaya sürülen ve olumlu tepkiler alan The Division 2 indirimi görenleri şaşırtmaya yetti. Yaklaşık bir yıl önce piyasaya sürülen oyun, 40 TL’ye kadar düştü.

Massive Entertainment tarafından geliştirilen ve Ubisoft tarafından yayınlanan The Division 2, 15 Mart 2019 tarihinde PC, PS4 ve Xbox One platformları için yayınlanmıştı.

Bugün itibarıyla başlayan The Division 2 indirimi ise birçok oyuncunun aklını çelmeye yetti. Piyasaya 269 TL gibi bir fiyatla çıkan ve uzun süre bu şekilde satılmaya devam edilen yapım, Ubi Store üzerinde indirim aldı.

The Division 2 için yapılan indirim 23 Ocak 06.00’a kadar sürecek. Bu süre içerisinde oyunu 40 lira gibi bir fiyata satın alma imkanınız sürecek.


Anket: Sizce PlayStation 5’in fiyatı ne kadar olacak?


The Division 2 indirimi denemeye değer mi?

The Division 2, Tom Clancy’s The Division sonrasında yaşananları konu ediyordu. İlk oyunda Dr. Gordon Amherst isimli bir çevre teröristi tarafından üretilen Green Poison virüsü anlatılıyordu. Hızla yayılan virüsle yok olmanın eşiğine gelen New York ise oyunun haritasını oluşturuyordu.

Genetik olarak değiştirilmiş bir tür çiçek hastalığının, kağıt paralar yoluyla yayılması sağlanmış ve kıyamet sonrası bir New York ortaya çıkmasına ön ayak olunmuştu.

Hastalığın yayılmasının ardından ABD hükumeti, Stratejik Anavatan Tümeni (Strategic Homeland Division) ya da sadece “The Division” adını verdiği gizli bir birlik kurmuştu. Bu birlikte tecrit edilmiş bölgelerde yapılması gereken görevleri yerine getiriyordu.

İlk oyunda da amacımız bize verilen görevleri gerek toplu gerkese bireysel olarak yapabilmekti. The Division, hem altyapısı hem de oynanışıyla (eleştiriler alsa bile) sevilen yapımlardan biri olmuştu.

The Division 2 ise buradan hareketle geliştirilmiş ve ilk oyunun ayak izlerini takip etmişti. The Division’da yapılan hataların tekrarlanmaması sağlandı ve ortaya daha eğlenceli bir oyun çıkarıldı.

Exit mobile version