The Devil In Me İçin İnceleme Puanları Ortaya Çıkıyor

Kapanış pek iyi olmadı gibi...

The Devil In Me İnceleme Puanları Ortaya Çıkıyor

Bugün itibarıyla çıkışını gerçekleştirmiş olan The Devil In Me için inceleme puanları da ortaya çıkıyor. Bakalım ilk sezonun kapanışı nasıl olmuş? Supermassive Games stüdyosunun yeni oyunu beğenilmiş mi? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Directive 8020, Supermassive’in Yeni Oyunu Olacak


PC (Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için geliştirilmiş olan The Devil In Me, bu defa bir grup belgesel filmi yapımcısının başından geçenleri anlatacak. Günün birinde seri katil H.H. Holmes’ün Murder Castle’ının modern zaman reprodüksiyonuna çağırıldıkları gizemli bir çağrı alan grup, fazlasıyla ihtiyaç duydukları halkın ilgisini tekrardan kazanmak için bu fırsatı kaçırmıyor ve çağırıldıkları yere gidiyor. Ne var ki kendilerini kısa bir sürede kabusa dönen olayların sonucunda, riskin tahmin edilenden çok daha büyük olduğunu öğreniyorlar.

The Devil In Me İçin İnceleme Puanları Ne Diyor?

Metacritic sitesine bakılırsa, şu an için olumlu bir tablodan bahsedebilmek pek mümkün değil. PlayStation 5 versiyonuna bağlı olarak kabul edilen genel ortalama 74 / 100 seviyesinde gezerken, PC tarafında ise 71 / 100.  Şimdiye kadar verilen bütün puanlara aşağıdan göz atabilirsiniz.

Exit mobile version