The Devil in Me Çıkış Tarihi Netlik Kazandı

Kapanış perdesinin ne zaman ineceği belli oldu...

The Devil in Me Çıkış Tarihi Netlik Kazandı

The Devil in Me çıkış tarihi, Bandai Namco Entertainment tarafından GamesCom 2022 sırasında yapılan açıklama ile netlik kazandı. Peki The Dark Pictures Anthology serisinin ilk sezonunu kapatacak olan yeni oyun, ne zaman çıkacak? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: The Last of Us Part 1 Çıkış Fragmanı Yayınlandı


The Devil in Me Çıkış Tarihi Ne Zaman?

Geçtiğimiz Temmuz ayının başlarında duyurulmuş olan The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me, Japonya menşeli yayıncı tarafından onaylandığı üzere PC (Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için 18 Kasım 2022 tarihinde satışa sunulacak.

Hikayeye göre bir grup belgesel filmi yapımcısı, günün birinde seri katil H.H. Holmes’ün Murder Castle’ının modern zaman reprodüksiyonuna çağırıldıkları gizemli bir çağrı alıyorlar. Fazlasıyla ihtiyaç duydukları halkın ilgisini tekrardan kazanmak için bu fırsatı kaçırmayan ekip, doğruda çağırıldıkları yere gidiyorlar.

Her ne kadar otel hazırlayacakları yeni bölüm için uygun bir ortam olacaksa da, hiçbir şey göründüğü gibi olmayacak. Ekip, izlendiklerini ve hatta yönetildiklerini keşfedecek. Bu bağlamda, en nihayetinde reytinglerden çok daha fazla şeyin riskte olduğunu öğrenecekler.

Karakter envanteri, araç tabanlı bulmacalara ek olarak, koşma, zıplama ve tırmanma gibi seri için yeni sayılan geniş hareket imkanımızın olmasının yanı sıra, Film Gecesi Modu ve Paylaşımlı Hikaye Modu da geri dönecek.

The Devil in Me Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version