The Day Before Sunucularının Kapanış Tarihi Belli Oldu!

Son veda...

The Day Before Sunucularının Kapanış Tarihi Belli Oldu!

The Day Before için son perdenin ne zaman ineceği belli oldu. Sosyal medya üzerinden yapılan duyuru ile The Day Before sunucularının kapanış tarihi ortaya çıktı.


İlginizi Çekebilir: The Day Before Kodları Karaborsaya Düştü


Bildiğiniz gibi The Day Before, 2023 yılının en kötü oyunları arasında kendisine oldukça sağlam bir yer edinmişti. Bir dönem Steam mağazasında en çok ‘istek listesine alınan oyun’ olmuş iken, çıkışı sonrasında büyük hayal kırıklığı yaratmış ve geliştiricisinin dahi kepenk indirmesine yol açmıştı. Erken Erişim aşaması ile PC (Steam) için satışa sunulmasından dört gün sonra satıştan da kaldırılan oyun için halihazırda iade süreci devam ediyor.

The Day Before Sunucularının Kapanış Tarihi Ne Zaman?

Yakın bir zaman önce yapılan yeni duyuru ile The Day Before sunucularının kapanış tarihi de duyuruldu. Aksi bir durum yaşanmadığı takdirde, 22 Ocak 2024 Pazartesi günü itibarıyla açık dünya MMO hayatta kalma oyunu tarihin tozlu sayfalarındaki yerini almış olacak.

“Sevgili Topluluk,

Sizi bilgilendirmekten dolayı pişmanız ki geliştirme şirketi Fntastic operasyonlarını resmi olarak durdurdu ve sonuç olarak The Day Before bir köşeye çekilecek ve sunucuları 22 Ocak 2024’te kapatılacak.

Önceden bildirildiği gibi yatırımcı olarak Mytona, tüm oyun satın alımları için iadeleri kolaylaştırmak için Steam ile iş birliği yürütüyordu. Halihazırda satın alım iadeleri yapılmamış oyuncular için, Steam artık geriye kalan tüm oyuncular için proaktif olarak iadeyi gerçekleştirecek.

Projenin yaşamı süresince topluluğun desteği için minnettarlığımızı sunuyoruz. Ne yazık ki, bir geliştirici ekip olmaksızın projeyi sonlandırmaktan başka alternatif seçeneğimiz yoktu.

Bu yolculuğun başından sonuna kadar bütün destekçilerimize içtenlikle teşekkür ediyor ve hepinize mutlu bir tatil dönemi diliyoruz.”

 

Exit mobile version