The Day Before PC Gereksinimleri Güncellendi

Oyunun daha fazla kişiye ulaşması hedefleniyor...

The Day Before PC gereksinimleri güncellendi. Önceden açıklananlara göre hem en düşük hem de önerilen tarafında belli başlı farklılıkların yaşandığı gereksinimlerin güncel hali haberimizde. Bakalım sisteminiz Mart ayında çıkacak oyun için yeterli olacak mı?


İlginizi Çekebilir: Stray Sistem Gereksinimleri Ortaya Çıktı


Tanıtım fragmanları ve hakkında verilen detaylar ile dikkatleri üzerine çekmiş olan The Day Before, geçtiğimiz ay içerisinde 1 Mart 2023 tarihine ertelenmişti. Bunun gerekçesi olarak da Unreal Engine 5 motoruna geçiş olarak gösterilmişti.

BNJCcu6mTZUBUBpfkVR7ia-1200-80

Güncel The Day Before PC Gereksinimleri

Yaşanan bu geçişin, sistem gereksinimlerini arttıracağını tahmin ediliyordu. Geçtiğimiz yılın Temmuz ayı içerisinde güncellenen Steam sayfası ile ortaya çıkan nihai bilgiler, beklentileri aşmıştı. Ne var ki yakın bir zaman önce, The Day Before PC gereksinimlerinde güncellemeye gidildi. Yeni bilgilere göre, oyunu rahat bir şekilde oynayabilmek için en düşük gereksinimlerdeki işlemci tarafından herhangi bir değişiklik yaşanmamış iken, sistem belleği sekizden ona çıkartılmış, ekran kartı tarafında GeForce GTX 1050 yerine GTX 960 ve Radeon RX 550 yerine de RX 370 yazılı. Tüm yeni detaylar için aşağıya göz atabilirsiniz.

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

The Day Before Hakkında

Yaşanan bir salgın sonrasında, yürüyen ölüler ortalığı istila ettiği, hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığı ve hayatta kalanların da araba, yiyecek ve silah için birbirlerini öldürdükleri Amerika topraklarında geçecek.

Biz ise tek başımıza uyanacak ve ilk andan itibaren hayatta kalmak için kaynak arayışına girişeceğiz. Bu noktada da bu yürüyen ölüler yetmezmiş gibi bir de diğer oyuncular ile mücadele etmeye ve hayatta kalmaya çalışacağız. Yürüyen ölüler sese duyarlı olduklarından dolayı, erzak tasarrufu için gereksiz çatışmalara girmemek adına dikkatli hareket etmemiz gerekecek.

Keşif konusunda özgür olacağımız oyunun dünyasında gezerek, terk edilmiş araçlar, evler ve gökdelenler dahil dış ve iç mekanları araştırarak işimize yarayacak eşyalar bulacak ve avantajımıza kullanabileceğiz. Ayrıca eski bir topluluğun da yenilenme sürecine katkıda bulunabileceğiz. Onlardan aldığımız eşya ve silahları satabilecek ve gerektiğinde diğer oyuncular ile iletişim de kurabilmemiz de mümkün olacak.

Exit mobile version