The Day Before Kodları Karaborsaya Düştü

Sıkıntılar bitmiyor...

Yılın fiyaskolarından diyebileceğimiz The Day Before kodları ile şimdi de karaborsaya düştü. Hayli uçuk fiyattan satılıyor. Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: The Day Before Geliştiricisi Kapanıyor: Finansal Açıdan Başarısız Oldu! (Güncel)


Bildiğiniz gibi büyük umutlar ile satışa sunulan The Day Before, geliştiricisinin sonunu getiren bir başka oyun olmuştu. 7 Aralık 2023 tarihinde Erken Erişim aşaması ile oyuncuların beğenisine sunulan açık dünya MMO hayatta kalma oyunu, optimizasyon odaklı sorunlar, görsel kalitenin tanıtımlardaki gibi olmaması, animasyon kalitesinin ve vuruş hissiyatının düşük oluşu başta olmak üzere hayli sert eleştirilere maruz kalmıştı. Ne var ki henüz bir hafta geçmemiş olsa da, FNTASTIC tarafından yapılan duyuru ile oyunun finansal anlamda başarısız olduğu ve yaşanan maddi sıkıntılar nedeni ile desteklenmeye devam edilemeyeceği söylenmişti. Bu aynı zamanda stüdyonun kepenk indirdiği anlamını taşır iken, para iadeleri de kısa süre içerisinde başlatılmıştı.

The Day Before Kodları Karaborsada Alıcı Bekliyor

2020 yılında yapılan duyurunun ardından başlayan ve internette alay konusu olan The Day Before macerası, tahmin edilen son ile geride kaldı. Ancak şimdi de başka bir sorun baş gösterdi. The Day Before kodları karaborsaya düştü ve halihazırda 200 dolar üzerinden satılıyor.

The Day Before'dan 10 Dakikalık Oynanış Fragmanı

Bildiğiniz gibi benzer durumları daha önceden Steam üzerinden kaldırılan oyunlarda da görmüştük. Bilhassa koleksiyoncular tarafından cezbedici olarak görünse de, unutulmaması gereken bir şey var ki o da sunucuların bir süre sonra tamamıyla kapatılacağı. Yani The Day Before, her halükarda bir süre sonra bütünüyle oynanamaz hale gelecek. Böylesi bir durumda da 200 dolar ödemenin mantıklı olup olmadığı da gayet ortada diyebiliriz.

Exit mobile version