The Dark Pictures Anthology: The Devil In Me Duyuruldu

The Dark Pictures Anthology geri dönüyor!

The Dark Pictures Anthology The Devil In Me Duyuruldu!

The Dark Pictures Anthology: The Devil In Me, Bandai Namco Entertainment ve Supermassive Games tarafından duyuruldu. Net bir çıkış tarihi olmasa da, sonbahar aylarında bizlerle olacak.


İlginizi Çekebilir: The Quarry İnceleme


Son olarak The Quarry ile karşımıza çıkmış olan Supermassive Games, 2018 yılında duyurulan The Dark Pictures Anthology oyunlarının geliştiriciliğini üstlenmişti. Her birinin kendisine özgü hikayesinin ve karakterlerinin olduğu Man of Medan, Little Hope ve House of Ashes oyunlarını gördüğümüz serinin ilk sezonunun kapanışı olacak The Devil In Me, geçtiğimiz yıl ortasında kendisin göstermişti.

Uzun zamandır yeni bir haberini alamadığımız bu oyun, Bandai Namco Entertainment ve Supermassive Games tarafından duyuruldu. PC (Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series geliştirilmekte olan yeni oyun, bu yılın son çeyreğinde satışa sunulacak.

The Dark Pictures Anthology: The Devil In Me Geliyor!

Hikayeye göre bir grup belgesel filmi yapımcısı, günün birinde seri katil H.H. Holmes’ün Murder Castle’ının modern zaman reprodüksiyonuna çağırıldıkları gizemli bir çağrı alıyorlar. Fazlasıyla ihtiyaç duydukları halkın ilgisini tekrardan kazanmak için bu fırsatı kaçırmayan ekip, doğruda çağırıldıkları yere gidiyorlar. Her ne kadar otel hazırlayacakları yeni bölüm için uygun bir ortam olacaksa da, hiçbir şey göründüğü gibi olmayacak. Ekip, izlendiklerini ve hatta yönetildiklerini keşfedecek. Bu bağlamda, derecelerinden çok daha fazla şeyin riskte olduğunu da öğrenecekler.

Oynanış olarak araç tabanlı bulmacalara ek olarak, koşma, zıplama ve tırmanma gibi geniş hareket imkanımızın olacağı söyleniyor. Ayrıca, serinin önceki oyunlarında olduğu gibi Film Gecesi Modu ve Paylaşımlı Hikaye Modu da bulunacak.

Paylaşımlı Hikaye Modu’nda arkadaşınızla ilerleyişiniz boyunca seçimler yapacak, hikayenin ilerleyişine etki edecek eylemler gerçekleştireceksiniz. Bunlara bağlı olarak da seçtiğiniz karakterlerin kaderleri ortaya çıkacak. İlerleyiş ana senaryodakinden farklı olacak. Öyle ki kimi zaman birlikte, kimi zaman da ayrı yollardan gitmek durumunda kalacaksınız. Bu da yeni mekanlara ve detaylara kapı açacak.

Film Gecesi Modu’nda ise, herkesin bir karakterin kontrolüne geçtiği bir sisteme dayalı oynanış sunuyor. Her bir oyuncunun verdiği karar, klasik olarak diğer oyuncuların karakterlerinin kaderini değiştiriyor.

Exit mobile version