The Crew Motorfest, Yeni The Crew Yakında Duyurulacak

Ubisoft şimdilik sessizliğini koruyor...

The Crew Motorfest, Yeni The Crew Yakında Duyurulacak

The Crew serisi için yeni oyunun geliştirilme aşamasında olduğu söyleniyor. Adının The Crew Motorfest olacağı söylenen oyunun, haftaya duyurulacağı iddia edildi. The Crew 2 sonrasında, bakalım nasıl bir deneyim bizi bekliyor? Konuya ilişkin detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Far Cry Serisi Tam Gaz Devam: İki Yeni Oyun Geliyor


Ivory Tower tarafından geliştirilmiş olan The Crew ve The Crew 2, 2014 ve 2018 yıllarında satışa sunulmuştu. Bilhassa ikinci oyun, yakalanan büyük başarının ardından, aradan geçen dört buçuk yıllık süre zarfında yeni içerikler ile bol bol desteklenmişti.

The Crew Motorfest Geliyor!

Halihazırda yedinci sezonu devam eden The Crew 2 sonrasında yeni bir oyunun geleceği, aslında uzun zamandır dillendiriliyordu. Hatta kod adı da Project Orlando olarak anılıyor. Ortaya atılan raporlar ile esasen ikinci oyun için bir içerik olarak doğmuş olan üçüncü oyunun adı, veri madencisi ScripLeaksR6 tarafından Twitter üzerinden yapılan paylaşıma göre The Crew Motorfest olacak ve yakın bir zamanda duyurulmaya hazırlanıyor.

Güncel oyunun menüsünde, plakalarda, reklam panolarında ve daha pek çok yerde göründüğü söylenen MMO yarış oyunu, Insider Gaming tarafından söylenene göre Hawaii eyaletinin Oahu adasında geçecekmiş ve yeni bir grafik motoru ile geliştiriliyormuş.

Ubisoft geçtiğimiz haftalarda 2024 finansal yılı içerisinde satışa sunacağı duyurusu yapılamamış AAA oyununun olduğunu söylemişti. İşaret ettiği, büyük ihtimalle bu yeni MMO yarış oyunu. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version