The Crew Motorfest Oynanış Videosu Sızdırıldı

Sürpriz olmadı desek?

The Crew Motorfest Oynanış Videosu Sızdırıldı

Gelenek yine bozulmadı ve Ubisoft Forward öncesinde, Fransız yayıncının geliştirilme aşamasındaki bir oyunu ile ilgili büyük bir sızıntı yaşandı. Yarım saate yakın The Crew Motorfest oynanış videosu sızdırıldı. Eğer oyunu merak ediyorsanız, elinizi çabuk tutmanızda fayda var.


İlginizi Çekebilir: Assassin’s Creed Nexus Detayları Ubisoft Forward’da Geliyor


The Crew serisinin yeni oyunu, Ocak ayının sonunda duyurulmuştu. Henüz bir çıkış tarihi bulunmayan The Crew Motorfest, PC (Epic Games Store ve Ubisoft Store), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için geliştiriliyor. Ubisoft Forward sırasında karşımıza çıkacak olup, çıkış tarihi dahil pek çok merak ettiğimiz detayı öğreneceğimiz oyun için yirmi beş dakikalık oynanış videosu sızdırıldı.

The Crew Motorfest Oynanış Videosu

Her ne kadar pek çok kaynaktan kaldırılmış olan videoya şimdilik buradan ulaşabilirsiniz. Fransız yayıncı henüz müdahale etmemiş olsa da, varlığı kısa sürede yayılacağı için her an kaldırılabilir. Bu nedenle, oyunu merak ediyorsanız, elinizi çabuk tutup da izlemenizi tavsiye ediyoruz.

Forza Horizon esintilerinin olduğu yeni oyunda, teğet geçişlerde deneyim puanı kazanıyor iken gece vakti yapılan bir sokak yarışını görebiliyoruz. Hazırlık aşamasında zorluğu ayarlayabilmenin yanı sıra, yarış için ödünç araba alma özelliği de ekranımıza geliyor.

Çoğu oyunda karşımıza çıktığı üzere The Crew Motorfest oyununda da seviye atladığımız zaman çeşitli ödüller kazanıyoruz. Bununla birlikte arabamızı özelleştirebilmek için kazanmamız gereken çeşitli eşyalar bulunuyor. Araba özelleştirme kısmında da tampon, rüzgarlık ve renk dahil pek çok özelleştirme seçeneğimiz var. Bunlara ek olarak, performans seviyesine arttırabilmek için de gerekli parçaları bulmamız gerekecek.

Son olarak, şimdilik söylenti olsa da, The Crew 2 oyunundaki arabaların büyük bir bölümünü yeni oyuna aktarabilmek mümkün olacakmış. Elbette bunun ne kadar doğru olduğunu Ubisoft Forward sırasında öğrenebileceğimizi tahmin ediyoruz.

The Crew Motorfest Hakkında

O’ahu (Hawaii) adasına gideceğimiz açık dünya oyununda, eşi benzeri olmayan bir festival bizi bekleyecek.
The Crew serinin temelleri üzerine kurulu olacak yeni The Crew oyununda, yüzlerce araç ve şehir sokakları, yanardağ bölgesi, yağmur ormanları, plajlar ve zorlu dağ yolları boyunca yapacağımız yarışlar bizi bekleyecek. Yapı olarak bir MMO olacağı için de ister tek başınıza, isterseniz de kurduğunuz ekip ile oynayabileceksiniz.

Son olarak, kişiye özel yarışlar, temalı etkinlikler ve çeşitli meydan okumalar da bulunacak. Görünüşe göre Ubisoft, The Crew 2 gibi bu oyun için de uzun süreli bir destek sunmayı planlıyor ve bu da çok büyük bir sürpriz olmayacak.

Exit mobile version