The Crew Motorfest Oynanış Fragmanı Şahane Görünüyor

Kapalı beta için kayıt yaptırmayı unutmayın!

The Crew Motorfest Oynanış Fragmanı Şahane Görünüyor

Ocak ayındaki duyurusunun ardından, Ubisoft Forward sırasında ilk The Crew Motorfest oynanış fragmanı yayınlandı. Ayrıca kapalı beta tarihleri de duyuruldu. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni Prince of Persia: The Lost Crown Fragmanları Yayınlandı


The Crew maceramız Motorfest ile devam edecek. Bildiğiniz gibi ikinci oyunun sonrasında, yeni bir The Crew göreceğimiz uzun zamandır dillendiriliyordu. Beklenen duyuru ise Ocak ayının sonunda gerçekleştirilmişti.

14 Eylül 2023 tarihinde çıkması beklenen The Crew Motorfest, Luna, PC (Epic Games Store ve Ubisoft Store), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için geliştiriliyor. İkinci oyun için hazırlanan bir indirilebilir içerik olarak doğan oyunda bu defa O’ahu (Hawaii) adasına gideceğiz ve bizi eşi benzeri olmayan bir festival bizi bekleyecek.

Bugünün Ubisoft Forward yayını sırasında karşımıza çıkan oyunlardan bir tanesi olan The Crew Motorfest için hem bir oynanış fragmanı gösterildi, hem de 21 – 23 Temmuz 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek bir kapalı beta duyurusu yapıldı. Katılımda bulunmayı isterseniz, buradan kaydınızı yaptırmayı ihmal etmeyin.

The Crew Motorfest Oynanış Fragmanı

Oynanış fragmanına bakacak olursak, farklı yarış tiplerine ek olarak şehir sokakları, verimli yağmur ormanları, plajlar ve hatta yanardağ yamaçları gibi yarışacağımız yollar gösteriliyor. Siz ne düşünüyorsunuz bilmiyoruz, ama The Crew Motorfest fena halde Forza Horizon 5 esintileri taşımıyor değil.

Yakın bir zaman önce ortaya atılan bir iddia ile ikinci oyundaki araçların oldukça büyük bir bölümünün yeni oyuna aktarılabileceği söylenmişti. Fragmanda ise bu iddianın dolaylı yoldan teyit edilmiş olduğunu görüyoruz. Ayrıca oyuna başladıktan sonra, yine ikinci oyundaki tüm aksesuarları da aktarabilmek mümkün olacakmış.

Exit mobile version