The Crew Motorfest Deneme Sürümü Yayınlanacak

Denemeden almam diyenler için...

The Crew Motorfest Deneme Sürümü Yayınlanacak

Eğer yeni The Crew oyununu denemeden satın almayı istemiyorsanız, Ubisoft sınırlı süreli bir teklif sunacak. The Crew Motorfest deneme sürümü yayınlanacak ve tam sürümü alıp almamak konusunda kesin kararınızı verebilmeniz mümkün olacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: GamesCom 2023 Açılış Gecesi Canlı Yayını Sırasında Gösterilenler


Güçlü Forza Horizon 5 esintileri taşıyan ve bizi O’ahu (Hawaii) adasına götürecek olan oyun, eşi benzeri olmayan bir festival deneyimi yaşatacak. İkinci oyundaki araçların oldukça büyük bir bölümüne ek olarak, tüm aksesuarları da aktarabileceğimizin söylendiği The Crew Motorfest için yakın bir zaman önce geliştirilme sürecinin sonuna gelinmişti.

The Crew Motorfest Deneme Sürümü Ne Zaman Yayınlanacak?

14 Eylül 2023 tarihinde PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulacak olan oyun için aynı gün bütün platformları kapsayacak şekilde bir deneme sürümü yayınlanacak. 17 Eylül 2023 tarihine kadar devam edecek olan bu sürüm ile beş saat boyunca hiçbir kısıtlama olmaksızın ücretsiz olarak The Crew Motorfest oynayabilmek mümkün olacak. Ne var ki deneyimimizden memnun olmamız durumunda tam sürüme geçiş yapabilmek için belirli bir oranda indirimli satışlar bizi beklemeyecek, ama kaydettiğimiz aşama eksiksiz olarak taşınacak.

Duyuruya ek olarak, yeni oyun için GamesCom 2023 Açılış Gecesi Canlı yayını sırasında yeni bir fragman daha yayınlandı. Oyunda kullanacağımız arabaların ve göreceğimiz mekanların bir kısmının sergilendiği fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz.

Son olarak The Crew Motorfest, standarda ek olarak Gold ve Ultimate olmak üzere iki özel sürümle satışa sunulacak. Sürüm fark etmeksizin ön-sipariş ile satın almamız durumunda Toyota GR Supra Liberty Walk Edition, özel bir kıyafet ve arabamızın altına takabileceğimiz özel bir ışık ve lastiklerden oluşan Liberty Walk Pack içeriği hediyemiz olacak.

Deluxe sürüm üç günlük erken erişim ve Year 1 Pass ile gelecek iken, Ultimate sürüm ise ekstradan sürüme özel bir paket ile gelecek.

Exit mobile version