The Crew 2 Bu Hafta Sonu Ücretsiz!

Sahalara geri dönmeye hazır mısınız?

Ivory Tower tarafından geliştirilen, Ubisoft tarafından yayıncılığı yapılan The Crew 2, bu hafta PC ve PS4 üzerinden ücretsiz olarak indirilebilecek. Oyunu henüz deneyimlememiş oyuncular için Ubisoft güzel bir haber ile çıktı karşımıza. The Crew 2 bu hafta sonu ücretsiz. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Sherlock Holmes Crimes and Punishments Epic Store’da Ücretsiz!


The Crew 2 Bu Hafta Sonu Oynaması Ücretsiz

Ubisoft’un popüler yarış oyunu The Crew 2 bu hafta belirli platformlar üzerinden ücretsiz olarak sunulacak. 9 Nisan 10:00 – 14 Nisan 00:00 tarihleri arasında PlayStation 4 ve PC kullanıcıları oyunu ücretsiz olarak sistemleri üzerinden oynayabilecek.

Denemek isteyen kullanıcılar şimdiden buradan ön yükleme işlemini başlatabilirler. Buna ek oyunu tamamen satın almak isteyenler için de güzel bir haberimiz var. Ücretsiz deneme haftası ile beraber oyunun standart sürümü PlayStation Store’da 64,00 TL, Xbox Store’da 102,00 TL ve Uplay Store’da 67,25 TL olarak açıklandı.

TR mağazalarında oyunun indirimsiz güncel fiyatları ise şu an 269 – 340 TL arasında değişmekte.

The Crew 2The Crew 2: The Crew 2 ile Amerikan motor sporları dünyasına adım at, tüm zamanların en canlı açık dünyalardan birinde, Amerika’nın dört yanında yerleri, gökleri ve denizleri keşfet, onlara hükmet.

Çok çeşitli arabalar, motorlar, deniz araçları ve uçakları kullan, çeşitli disiplinlerde yeteneklerini test ederken karşı konulmaz gerilim ve adrenalin yüklü bir heyecanı yaşa. Oyunun nefes kesici, gerilim dolu anlarını kaydet, tek tuşa basarak paylaş. Namın yürüsün! Çevrimiçi 7 kişiye kadar arkadaşlarınla oynamanın keyfini çıkar.


Peki ya siz The Crew 2 hakkında neler düşünüyorsunuz? Oynamaya değer bir yapım mı? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version