The Crew 2 Bu Hafta Oynaması Ücretsiz!

Yerleri, gökleri ve denizleri keşfet, onlara hükmet.

The Crew 2 Bu Hafta Oynaması Ücretsiz

Ubisoft bugün, Ubisoft’un açık dünya yarış oyunu The Crew 2‘nin 8-12 Temmuz tarihleri ​​arasında PlayStation 4, PlayStation 5, Epic Games Store, Windows PC, Stadia ve Steam üzerinden ücretsiz olarak oynanabileceğini duyurdu. The Crew 2 bu hafta oynaması ücretsiz. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Xbox Oyuncuları Ubisoft Oyunlarına Para Ödemeyecek!


The Crew 2 Bu Hafta Oynaması Ücretsiz

The Crew 2 8-12 Temmuz tarihleri ​​arasında PlayStation 4, PlayStation 5, Epic Games Store, Windows PC, Stadia ve Steam üzerinden ücretsiz olarak oynanabilecek. Oyuncular, 7 Temmuz’da çıkacak olan en son güncelleme Sezon 3 Bölüm 1: US Speed ​​Tour East’i içeren oyunun tamamına erişebilecekler. ABD Hız Turu etkinliğini ve yüzlerce başka görevi ücretsiz olarak deneyimleyin.

Amerika Birleşik Devletleri’nde kıyıdan kıyıya yarışın ve rüya gibi araçların kontrolünü ele alın. Solo veya dört oyunculu kooperatifte özgürce yarışabilir ve rüyalar ülkesini dilediğiniz gibi keşfedebilirsiniz. Ücretsiz Hafta Sonu, The Crew 2 Sürümlerinde de bir değişiklik olacak. Crew 2 – SPECIAL EDITION, mevcut DELUXE EDITION’ın yerini alacak.

Bu sürüm Dijital Özel Paketini ve Dodge Challenger SRT Demon Durdurma Birimi ile Porsche 911 Speedster’ı içerir. Ayrıca, The Crew 2 – GOLD EDITION’a Dijital Özel Paket güncellemeyle eklenecektir. The Crew 2’nin açık dünyasında yolculuklarına devam etmek isteyen oyuncular sadece oyun ilerlemelerini sürdürmekle kalmayacak, aynı zamanda oyun ve Season Pass’te %80 indirimden yararlanabilecekler.

Oyun Hakkında: The Crew 2 ile Amerikan motor sporları dünyasına adım at, tüm zamanların en canlı açık dünyalardan birinde, Amerika’nın dört yanında yerleri, gökleri ve denizleri keşfet, onlara hükmet. Çok çeşitli arabalar, motorlar, deniz araçları ve uçakları kullan, çeşitli disiplinlerde yeteneklerini test ederken karşı konulmaz gerilim ve adrenalin yüklü bir heyecanı yaşa.

Oyunun nefes kesici, gerilim dolu anlarını kaydet, tek tuşa basarak paylaş. Namın yürüsün! Çevrimiçi 7 kişiye kadar arkadaşlarınla oyna. Oyunu PC üzerinden deneyimleyeceklerin aşağıda yer alan sistem gereksinimlerini dikkate almalarını öneririz.

MİNİMUM:

ÖNERİLEN:


Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version