The Callisto Protocol’e New Game+ Seçeneği Eklendi

Oyunu ikinci kez oynamak isteyenlere duyurulur...

The Callisto Protocol'e New Game+ Seçeneği Eklendi

Krafton ve Striking Distance Studios tarafından yayınlanan güncelleme ile The Callisto Protocol‘e New Game+ seçeneği eklendi. Ayrıca hata çözümlemeleri, iyileştirmeler ve yenilikler de mevcut. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: The Callisto Protocol Satışları, Maliyetleri Kurtarmanın Uzağında


Son zamanlarda yaşadığımız hayal kırıklığı olan The Callisto Protocol, büyük teknik sorunlar ile karşımıza gelmişti. Ciddi teknik sıkıntılar ve optimizasyon ile bağlantılı performans kayıpları ile PC versiyonu neredeyse oynanamaz haldeydi. Öyle ki RTX 3080 ekran kartlarında dahil kasılmaların olduğunu dile getiren kullanıcılar dahi olmuştu.

Elbette sorun sadece işin teknik tarafında değil. Oyunun kısa sürede kendisini tekrar etmeye başlaması ile sıkıcı hale geldiğini dile getiren kullanıcıların sayısı da bir hayli fazla, ama Striking Distance Studios tarafından gerçekleştirilen yoğun çalışmalar ile her şeye rağmen yaralar sarılmaya devam ediliyor.

The Callisto Protocol’e New Game+ Ekleyen Güncelleme Yayınlandı

Bu hafta içerisinde yayınlanan yeni güncelleme ile New Game+ seçeneği The Callisto Protocol oyuncularına sunuldu. Bu sayede, topladığınız tüm silahlar ve krediler ve yaptığınız tüm geliştirmeler bir sonraki oynayışınıza aktarılacak. Ancak erişmek için ilk Reforge noktasına gitmeniz gerekecek.

Yeni güncelleme ayrıca platformlar genelinde hata çözümlemeleri ve performans iyileştirmeleri de içeriyor. Mesela PlayStation 4 versiyonunda Dani ile konuşurken ve belirli kamera açıları veya aşama kaydetme yollarında yaşanan çoklu sorunlar gideriliyor Ayrıca PC versiyonunda ana menüden ışın izlemeli gölgelendirmeleri etkinleştirirken ve Tunnel bölümündeki Two Head ile yapılan savaşta yaşanan aksaklık da çözüme kavuşturuluyor.

Bunların dışında, belirli bir engelin üzerinden atlarken hasarma durumu yaşanmayacak. Ara sahneleri geçme tuşu da Interact/Pickup eylemine alınmış.

 

Exit mobile version