The Callisto Protocol için Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı

Buram buram Dead Space havası...

Halihazırda geliştirilme aşamasında olan The Callisto Protocol için yeni ekran görüntüleri yayınlandı. Fazlasıyla Dead Space serisini anımsatan görüntülere aşağıdan bakabilirsiniz. Bakalım yeni oyun nasıl bir hava estiriyor?


İlginizi Çekebilir: The Quarry Genel Bakış Fragmanı Yayınlandı


The Callisto Protocol, The Game Awards 2020 sırasında duyurulmuştu. Hikayesi ile bizleri birkaç yüzyıl öteye götürecek olan oyun, Glen Schofield’ın 2019 yılında kurmuş olduğu Striking Distance Studios tarafından geliştiriliyor.

Ufak bir hatırlatma yapmak gerekirse, Schofield kapanan Visceral Games bünyesinden çıkan Dead Space serisinin yaratılmasında büyük rol oynamasının yanı sıra Michael Condrey ile Sledgehammer Games stüdyosunun kurucularından biri olan önemli bir isim oluyor.

Bu yılın ikinci yarısında ikinci yarısında PC ve konsollar için satışa sunulması beklenen hayatta kalma-korku oyunu, 2320 yılının Jüpiter gezegeninin Callisto uydusunda geçecek. Oyuncular olarak, hem azami güvenlikli Black Iron hapishanesinden kaçmaya hem de hapishanenin sırlarını ortaya çıkartmaya çalışacağız.

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ilk ekran görüntüsünün ardından, bugün itibarıyla oyun hakkında merak edilen yeni detaylar da Krafton ve Striking Distance Studios tarafından ortaya çıkartıldı.

Oyunun ilk duyurusunda, bildiğiniz gibi PUBG: Battlegrounds ile aynı evrende geçeceği söylenmişti. Açıkçası genel olarak baktığımızda, arada bir uyumsuzluk olduğu görülüyordu. Yeni yayınlanmış olan ekran görüntülerine ek olarak yapılan açıklamayla, bundan vazgeçildiği söylendi. Yani hayatta kalma-korku oyunu, artık PUBG: Battlegrounds evreninden ayrılıp kendi evrenini oluşturmuş oluyor.

The Callisto Protocol için Yeni Görüntüler Ürkütücü Görünüyor!

Öte yandan, bu yıl içerisinde çıkmasını beklediğimiz oyun için yayınlanan ekran görüntülerine bakılırsa yoğun bir Dead Space havası aldığımızı söyleyebiliriz. Mekan ve yaratık tasarımları, bize efsanevi Visceral Games stüdyosunun elinden çıkan serinin bilhassa ilk iki oyununu fazlasıyla anımsatıyor. Ayrıca, atmosfer olarak da gergin bir havanın bizleri karşılayacağı anlaşılıyor.

The Callisto Protocol Görüntüleri

Peki siz bu ekran görüntüleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce The Callisto Protocol kaliteli bir yapım olacak mı? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version