The Callisto Protocol Türkiye Fiyatı ile Şaşırttı (Güncel)

Hemen ön-sipariş verin!

The Callisto Protocol Türkiye Fiyatı ile Şaşırttı

GÜNCELLEME: Steam mağazasındaki The Callisto Protocol Türkiye fiyatı güncellendi. Şu an itibarıyla Day One Edition fiyatı 499 TL ve Digital Deluxe Edition fiyatı da 669 TL oldu.

***

Yılın merakla beklenenleri arasında yer alan The Callisto Protocol, 2 Aralık 2022 tarihinde satışa sunulacak. Son olarak State of Play sırasında büyüleyici bir fragman ile bizleri mest eden oyun, kısa bir süre önce ön-siparişe açıldı. Eğer oyunu PC platformunda oynayacaksanız, The Callisto Protocol Türkiye fiyatı ile hemen ön-sipariş vermenizi şiddetle tavsiye ediyoruz. Çünkü kısa sürede artması bir hayli muhtemel.


İlginizi Çekebilir: The Callisto Protocol Çıkış Tarihi Açıklandı


PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için geliştirilmekte olan The Callisto Protocol’ün hikayesi, 2320 yılının Jüpiter gezegeninin Callisto uydusunda geçecek. Oyuncular olarak, Black Iron Prison’a gidiyoruz. Gizemli bir salgının uyduyu kaosa sürükleyip de hem gardiyanlar hem de mahkumlar Biophage adı verilen yaratıklara dönüştürür iken, biz ise bir yandan hayatta kalmak ve bir yandan da United Jupiter Company’nin karanlık sırlarını ortaya çıkartmaya çalışacağız.

The Callisto Protocol Türkiye Fiyatı İnanılmaz Uygun!

Halihazırda bütün platformlarda ön-siparişe açılmış olan oyun, Steam fiyatı 92 TL olması ile şaşırttı. Ne var ki bunun bir yerelleştirmeden çok, hatalı bir yazım olabileceği ihtimali bir hayli kuvvetli. Malumunuz oyunun dünya genelindeki satış fiyatı altmış dolar.

Hatırlayacağınız üzere, geçmişte Horizon: Zero Dawn – Complete Edition ve WWE2K22 oyunlarında da benzer bir durum yaşanmış ve bir hayli makul fiyattan ön-siparişe açılmış olsalar da kısa sürede bir düzeltme yapılmıştı. Benzer bir durumun The Callisto Protocol için de gerçekleşeceğini tahmin ediyoruz. Bu nedenle de, oyunu PC platformunda oynayacak bir oyuncuysanız, elinizi çabuk tutmanızda ve hemen ön-sipariş ile satın almanızda büyük fayda var.

Exit mobile version