The Callisto Protocol Türkçe Yaması Yayınlandı

Oyunu artık Türkçe oynayabileceksiniz...

The Callisto Protocol Türkçe Yaması Yayınlandı

Anonymous Çeviri tarafından hazırlanmış olan The Callisto Protocol Türkçe yaması tamamlandı ve indirilmeye hazır. Diğer bir deyişle, oyunu artık Türkçe oynayabileceksiniz.


İlginizi Çekebilir: The Callisto Protocol Season Pass, İki Yeni Mod Getirecek


The Callisto Protocol, son dönemde adından epey söz ettiren oyunların başında geliyor. Ancak yazık ki bu, daha çok teknik hataları ile oldu. Her ne kadar geliştirici stüdyo yeni güncellemeler yayınlamış olsa da, halen düzeltilmesi gereken performans sorunlarının olduğunu söyleyelim. Zaten bunun için de sıkı bir şekilde çalışılıyor ve kısa zamanda sorunsuz oynanabilir olacağını tahmin ediyoruz.

The Callisto Protocol Türkçe Oldu!

Öte yandan, yayınladığı Türkçe yamalar ile kaliteli çalışmalara imza atan Anonymous Çeviri tarafından da The Callisto Protocol Türkçe yaması yayınlandı. Buradan erişim sağlayabiliyorsunuz.

Uzun zamandır yapılan özverili çalışmalar yürütmekte olan deneyimli ekip, Dark Souls serisi, A Plague Tale: Requiem, Control, Horizon: Zero Dawn, Life is Strange: True Colors, Far Cry 6, Final Fantasy VII Remake, Need for Speed: Heat, Marvel’s Spider-Man Remastered ve Miles Morales, Elden Ring ve daha birçok büyük bütçeli oyunu Türkçe olarak oynamamızı sağlamıştı. Listeye şimdi de The Callisto Protocol eklenmiş oldu.

Hikaye olarak Jacob Lee rolünde olduğumuz oyun, bizi güneş sistemimizdeki dev gezegenin ölü uydusu Callisto’ya götürüyor. Gizemli bir salgının yarattığı kaosta, hem gardiyanlar hem de mahkumlar Biophage adı verilen yaratıklara dönüşüyorlar. Biz ise hayatta kalmaya ve United Jupiter Company’nin karanlık sırlarını ortaya çıkartmak için çalışıyoruz.

The Callisto Protocol Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Maksimum Gereksinimler

Ultra Gereksinimler

Exit mobile version