The Callisto Protocol: Final Transmission ile Hikaye Tamamlanıyor

Jacob Lee ile son kez...

The Callisto Protocol Final Transmission ile Hikaye Tamamlanıyor

Haftaya yayınlanacak The Callisto Protocol: Final Transmission hikaye genişlemesi ile The Callisto Protocol macerası Jacob Lee için sona erecek. Eğer sezon bileti sahibiyseniz, cebinizden ek bir ücret çıkmayacak.


İlginizi Çekebilir: The Callisto Protocol Türkçe Yaması Yayınlandı


Dead Space yaratıcılarından olan Glen Scofield tarafından kurulmuş olan Striking Distance Studios tarafından geliştirilmiş olan The Callisto Protocol, Aralık ayında PC (Epic Games Store ve Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulmuştu. Ne var ki yapılan tanıtımların ardından, oldukça sorunlu bir çıkış gerçekleştirilmişti hatırlayacağınız üzere. Gerçi durum teknik sorunlar ile sınırlı değildi. Hikayenin çok da ilgi çekici olmaması ve oynanış kısmının kısa sürede tekrara düşmesi ile bekleneni veremeyen oyun, büyük hayal kırıklığı yaratmıştı.

The Callisto Protocol: Final Transmission İçeriği Geliyor

Şimdi ise hikaye genişlemesi olacak Final Transmission için çıkış tarihi duyurusu yapıldı. Eğer sezon biletine sahipseniz, 27 Haziran 2023 Salı günü yayınlanacak olan bu genişlemeye ek ücret ödemeden sahip olabileceksiniz.

Her ne kadar hikaye anlamında bir detay verilmemiş olsa da, Krafton ve Striking Distance tarafından yapılan paylaşım ile yürek hoplatan final bölümü olarak nitelendirilmiş. Bununla birlikte 27 Haziran 2023 olarak belirtilen çıkış tarihinin de PlayStation konsollarına özel olduğunu söyleyelim. PC ve Xbox konsolu kullanıcılarının genişlemeye erişim sağlayabilmek için 29 Haziran 2023 Perşembe gününü beklemeleri gerekecek.

Oyunun çıkışından bu yana irili ufaklı pek çok güncelleme ve içerik aldığını söylemeden geçmeyelim. Mesela Mart ayında, özelleştirilmiş bir zorluğun, daha kısıtlı cephanenin ve sağlığın, kalıcı ölümün, karakterimiz Jacob için yeni ölüm animasyonlarının ve Watchtower görünüm koleksiyonunun Contagion modu yayınlanmıştı. Mayıs ayında ise, üzerimize dalga dalga gelen düşmanlara karşı hayatta kalmaya çalıştığımız ve kazandığımız krediler ile silahlarımızı geliştirebildiğimiz gibi yenilerini üretebildiğimiz Riot modunun bulunduğu Riot Bundle oyuncuların beğenisine sunulmuştu. Pakette ayrıca düşmanlarımız için yeni ölüm animasyonları ve Engineer görünüm koleksiyonu da bulunuyor.

Exit mobile version