The Callisto Protocol Çıkış Tarihi Açıklandı

Çabuk gel Aralık ayı!

The Callisto Protocol Çıkış Tarihi Açıklandı

Merakla beklenen oyunlarından olan The Callisto Protocol çıkış tarihi ortaya çıktı. Bu yılın son çeyreğinde çıkacağı söylenen oyun için yayınlanan yeni fragmana haberimizden göz atabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: State of Play Yayını Sırasında Gösterilenler (3 Haziran)


The Game Awards 2020 sırasında duyurulmuş olan The Callisto Protocol, Glen Schofield yönetimindeki Striking Distance Studios tarafından PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için geliştiriliyor.

Bu yılın ikinci yarısında satışa sunulması beklenen oyunun hikayesi, 2320 yılının Jüpiter gezegeninin Callisto uydusunda geçecek. Oyuncular olarak, Black Iron Prison’a gidiyoruz. Gizemli bir salgının uyduyu kaosa sürükleyip de hem gardiyanlar hem de mahkumlar Biophage adı verilen yaratıklara dönüştürür iken, biz ise bir yandan hayatta kalmak ve bir yandan da United Jupiter Company’nin karanlık sırlarını ortaya çıkartmaya çalışacağız.

Her ne kadar ilk etapta PUBG: Battlegrounds evreninde geçeceği söylenmiş olsa da, geçtiğimiz günlerde yayınlanan yeni ekran görüntülerine ek olarak, bahsi geçen bağım kopartıldığı ve The Callisto Protocol’ün artık kendisine ait bir evreninin olacağı söylenmişti.

The Callisto Protocol Çıkış Tarihi Belli Oldu

Atmosferi ve mekan ve yaratık tasarımları ile Dead Space serisini anımsatan oyun, State of Play yayını sırasında net çıkış tarihine kavuşmuş oldu. Aşağıdan izleyebileceğiniz yeni fragmanda da görebileceğiniz üzere, 2 Aralık 2022 tarihinde bizlerle olacak.

Fragmanda geliştirici ekibin, yönetimimize verilecek olan Jacob Lee isimli karakteri eski yaşamından uzaklaştırma ve bir yeniden doğma şansı verme konusunda ısrarcı olduklarını da öğreniyoruz. Üçüncü kişi bakış açısından oynanacak olan oyun için yayınlanan ve oynanış kısımlarına da yer verilen yeni State of Play fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Exit mobile version