Orta Doğu’nun İlk AR Oyunu Abu Dabi’de Piyasaya Sürüldü!

Abu Dabi merkezli oyun yayıncısı MENA Mobile, bölgenin ilk Pokemon GO tarzı Artırılmış Gerçeklik (AR) türündeki mobil oyununu piyasaya sürecek.

Arabian Nights: Genie’s Treasures Nedir?

Arabian Nights: Genie’s Treasures, popüler Arap Halk Masalları ‘Binbir Gece Masalları’ üzerine kurulu bir oyundur. Oyunda Abu Dabi dahil olmak üzere farklı bölgesel şehirlerden haritalar bulunuyor.

Hem fantastik hem de gerçekçi 3B tasarımlar, şehrin önemli noktalarını sergiliyor. Oyuncular; hazineleri ararken, sırların kilidini açarken, arkadaşlıklar kurarken ve canavarlarla savaşırken fiziksel seyahatlerle veya sanal olarak ‘sihirli halılarında’ bu cazibe merkezlerini keşfedebilirler.

Yayıncı şirket Ramazan lansmanına ek olarak 3,67 milyon AED tutarındaki ‘Jackpot’ ödülüne ek olarak toplamda 1,5 milyon AED tutarında ek ödül sağlıyor.

MENA Mobile’ın kurucusu ve CEO’su Baker Ma:

“Oyun için ilham kaynağı olarak ‘Binbir Gece’yi seçmenin sırrı, kitabın zaten iyi bilinen harika maceralar ve hikayelerle dolu olmasıdır.”

“Oyuncularımızın dünyaya açılmasını ve bu hikayeleri kendileri için deneyimlemelerini istedik.”

MENA Mobile, popüler strateji oyunu ‘Salah Al Din – War of Gold’un arkasındaki stüdyodur. Şirket, AD Gaming sektörü büyüme girişimi tarafından desteklenen Abu Dabi’nin iki dörtlü54 inovasyon merkezinde yer almaktadır.

Stratejik Ortaklıklar Direktörü James Hartt, “Yeni AD Gaming girişimi kapsamında piyasaya sürülecek ilk konuma dayalı AR oyununun piyasaya sürülmesinden çok memnunuz.” dedi.

Abu Dabi Hükümeti, Mena Mobile gibi oyun geliştirme stüdyolarının büyüme planlarını aktif olarak destekliyor ve Arabian Nights gibi oyunlar üretmek için yerel yetenekleri kullanarak işlerini büyütmelerine yardımcı oluyor.

Arabian Nights: Genie's Treasures

MENA Mobile Hakkında

MENA Mobile, hem oyun tasarımına hem de yayıncılığa odaklanan Orta Doğu’nun önde gelen mobil uygulama geliştiricisidir. Şirketin merkezi Abu Dabi’dedir ve Pekin, Dubai, İslamabad, Kahire, Beyrut ve Riyad’da şubeleri bulunmakta.

Doğu, Batı ve Orta Doğulu profesyonellerden oluşan ekip, yerelleştirilmiş ve bölgesel temalı içeriklerde uzmanlaşarak mobil uygulamalar ve oyunlar yaratma, geliştirme ve yayınlama konusunda çok bilgilidir.

Ürünlerimiz, sağlıklı bir inovasyon dozunun yanı sıra yaratıcılık, beceri ve pratikliğin bir karışımından oluşturulmuştur. Sloganımız, muhteşem kullanıcı deneyimleri yaratmak için en iyi dijital teknolojiyi kullanmaktır.

Arabian Nights: Genie’s Treasures Ne Zaman Piyasaya Sürülecek?

MENA Mobile, Orta Doğu’nun ilk Pokémon GO tarzı artırılmış gerçeklik mobil oyununu piyasaya sürüyor. 31 Mart’ta yayınlanmış olan hikaye, “Binbir Gece” den esinlenerek macera ve heyecan dolu.

Oyun, 150’den fazla oyun tasarım uzmanı tarafından tasarlanmış ve geliştirilmiştir ve Abu Dabi dahil olmak üzere farklı bölgesel şehirlerden haritalar içerir.

Hem fantastik hem de gerçekçi 3D tasarımlar şehrin güzelliğini gözler önüne seriyor. Oyuncular, “Arap Geceleri” dünyasında yolculuk etmek için bu önemli noktaları fiziksel seyahatlerle keşfedebilir veya sihirli halılarına atlayabilirler.

Oyun eğlenceli gibi gözüküyor fakat Minecraft kadar olamayacığı kesin gibi bana göre bu nedenle ilgilenenler için, Minecraft’ı nasıl indirebileceğinizi adım adım anlattık!

Oyunun Ramazan lansmanının bir parçası olarak, 3.670.000 AED (1M USD) ek “jackpot” ödülüne ek olarak oyuncuları toplam 1.500.000 AED ödül bekliyor.

Bunların tümü BAE vatandaşları, sakinleri ve oyunu indirip hazineleri arayan, sırların kilidini açan, arkadaşlar edinen ve canavarlarla savaşan ziyaretçiler tarafından kullanılabilir.

Bu oyun, popüler strateji oyunu “Salah Al Din – War of Gold” da dahil olmak üzere MENA Mobile tarafından tasarlanan ve geliştirilen birçok oyundan biridir.

MENA Mobile’ın kurucusu ve CEO’su Baker Ma, “Ödül kazanmanın yanı sıra şehirde dolaşmanın ve gerçek dostluklar kurmanın zevkini de kattığı için yeni oyunumuzdan heyecan duyuyoruz” dedi.

Şöyle ekledi: “Oyun için ilham kaynağı olarak” Binbir Gece “yi seçmenin sırrı, kitabın zaten iyi bilinen harika maceralar ve hikayelerle dolu olmasıdır. Oyuncularımızın dünyaya açılıp bu hikayeleri kendileri için deneyimlemelerini istedik.

Bu, yerinde oturmayı tercih edenler için değil, gerçek dünyada macera çağrısına kulak vermeye hazır olanlar için bir oyun. “

Stratejik Ortaklıklar Direktörü James Hartt, iki dört54, şunları söyledi: “Yeni AD Gaming girişimi kapsamında piyasaya sürülecek ilk konuma dayalı AR oyununun piyasaya sürülmesinden çok memnunuz.

AD Gaming girişimi aracılığıyla Abu Dabi Hükümeti, Mena Mobile gibi oyun geliştirme stüdyolarının büyüme planını aktif olarak destekliyor. “Arabian Nights” gibi sektör lideri oyunlar üretmek için yerel yetenekleri kullanarak işlerini büyütmelerine yardımcı oluyoruz.

Oyun, Google Play mağazasında ve Apple’ın App Store’unda piyasaya sürülecek. Oyuncular, konumlarını kullanmaları için oyuna erişim izni vererek, oyunun birçok hayranına sunduğu tüm eğlenceye, tarihe, hikaye anlatımına ve ödüllere erişebilecek.

Arabian Nights: Genie’s Treasures Play Store Tanıtımı

Şimdi heyecan verici bir maceraya çıkmaya hazır mısınız? Arabian Nights: Genie’nin hazinelerinin resmi olarak 31 Mart’ta lansmanının zamanı geldi. Tonlarca harika ödül kazanmanızı bekliyor ve bunlar sadece birkaç dokunuş uzaklıkta!

Oynaması ücretsiz, öğrenmesi kolay. Kötüleri yenin, yeni arkadaşlar edinin, hazineler avlayın ve yol boyunca size katılan sadık ortaklarla hikayeyi takip edin.

Arap dünyası için özel olarak tasarlanmış ilk artırılmış gerçeklik MMORPG oyunu indirip oynamanız için hazır.

Arabian Nights’ın zamansız hikayesine dayanan harika maceralarla dolu yeni bir dünya oyunu.

Güçlü GENIE diyor ki: Şaşırtıcı ÖDÜLLER en şanslı oyunculara verilecek. MAGIC LAMP size ulaşmak için zaman ve uzayda sıçradı! Bu heyecan verici olayları kaçırmayın:

  1. Gerçek ödüllere sahip haftalık sosyal medya yarışmaları!
  2. Her gün oyun içi ödüller!
  3. Ve en önemlisi: Ramazan Mega Ödülü
Exit mobile version