TES V: Skyrim için Çok Oyunculu Mod Haftaya Geliyor!

Bir haftadan az bir zaman kaldı!

TES V Skyrim için Çok Oyunculu Mod Haftaya Geliyor!

Arkadaşlarınız ile bir araya gelip oynayabileceğimiz TES V: Skyrim için çok oyunculu mod yakın bir zamanda nihai sürümü ile yayınlanacak. Geliştirici ekip tarafından yapılan açıklama ile çıkış tarihi sonunda netlik kazandı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Skyrim Star Wars Oyununa Dönüştü!


Mod üreticileri, popüler oyunları kimi zaman daha keyifli hale getirecek ve kimi zaman da oyunda olmayan modları yayınlayarak bizlere sevdiğimiz oyunlarımız ile daha fazla vakit geçirmemizi sağlıyorlar. Tabii ki aralarından anlamsız nedenler ile engellenenler olsa da, Bethesda modifikasyon üreticisi dostu bir tutum sergilediği için, ekstrem bir durum olmadığı sürece, herhangi bir engellemede bulunmuyor.

TES V: Skyrim için Çok Oyunculu Mod Yakında Bizlerle

Oldukça uzun bir süredir geliştirilmekte olan ve Skyrim Together için bir devam niteliği taşıyan Skyrim Together Reborn da oyunun Special Edition versiyonu için 8 Temmuz 2022 tarihinde yayınlanacak olan bir diğer mod olacak. Eğer arkadaşlarınız ile kooperatif çok oyunculu olarak oynamak istiyorsanız, mutlak suretle edinmenizi öneriyoruz.

Geliştirici ekip tarafından söylenene göre, eski kod temeli üzerinde çalışmak için oldukça karışık olduğu için sıfırdan yeniden yazılmış. Haliyle Skyrim Together Reborn, önceki moddan çok daha iyi olacakmış.

1.0 versiyonu ilerideki genişlemeler için bir temel niteliği taşıyacağı söylenen Skyrim Together Reborn, açık kaynak olarak karşımıza çıkacakmış. Bunun nedeni ise, geliştiricilerin mevcut tempoda çalışmaya devam edemiyor olmalarıymış. Diğer bir deyişle, hava durumu senkronizasyonu, ek teknik ve çökme sorunu çözümlemeleri, API (Uygulama Programlama Arayüzü) komutları ve dahası için bilhassa yeni geliştiricilerin yardımları bekleniyor. Modun yayınlanacağı günü beklerken, aynı anda yirmi beş oyuncunun birlikte oyunu oynadığı videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Exit mobile version