TES V: Skyrim Anniversary Edition Mod Sorunu Yaşatacak

Bakalım sorun ne kadar sürede çözülebilecek?

TES V Skyrim Anniversary Edition Mod Sorunu Yaşatacak

TES V: Skyrim Anniversary Edition mod sorunu ile çıkışını gerçekleştirecek. Haliyle, geçiş yapmadan önce iyi düşünmeniz gerekiyor. Peki bu sorun neyden kaynaklanıyor? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Skyrim Karakterlerini Taklit Eden Adam


2011 yılında PC, PlayStation 3 ve Xbox 360 için satışa sunulan The Elder Scrolls V: Skyrim, 2016 yılında hem bütün içeriklerin dahil edildiği hem de görsel anlamda gelişmiş Special Edition ile PC, PlayStation 4 ve Xbox One için de satışa sunulmuştu.

İki yüzden fazla Yılın Oyunu ödülünü alan The Elder Scrolls V: Skyrim, bu sene onuncu yaşına basacak ve bunu özel bir şekilde kutlama kararı almış olan Bethesda Softworks de 11 Kasım 2021 tarihinde PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulacak olan Anniversary Edition duyurusunu gerçekleştirmiş.

The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition, Dragonborn, Dawnguard ve Hearthfire içerikleri ile araştırma görevleri, zindanlar, büyük düşmanlar, silahlar, büyüler dahil beş yüzden fazla Creation Club içeriği barındırıyor. Haliyle kreasyonlar ve modlar dahil keşfedeceğiniz çok fazla yeni şey olacağı söylenmişti.

Eğer bilgisayarınızda Special Edition sahibiyseniz, yeni nesil versiyona ücretsiz olarak yükseltme yapılabilecek iken, Anniversary Edition yükseltmesi ise ek içeriklere erişim sağlamak için ücrete tabi olacak. Ne var ki, bu noktada ciddi bir engelin olduğunu söyleyelim. Çünkü Skyrim Script Extender geliştiricileri, son yaşanan gelişmeye göre çoğu mod ile uyumluluk sorununun yaşanacağını söylüyorlar.

TES V: Skyrim Anniversary Edition Mod Sorunu Detayları

Belirtilene göre Bethesda Game Studios, oyunun 64-Bit versiyonunu oluştururken kullandığı derleyici programını Visual Studio 2019 versiyonuna yükseltmiş. Haliyle The Elder Scrolls V: Skyrim içerisindeki birçok kodun Anniversary Edition için değiştirilmiş ve yeniden yazılmış. Bu da, durumu mod üreticilerinin modlarını tek tek kontrol ederek güncellemelerini gerektireceği bir hale getirmiş. Diğer bir deyiş ile The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition çıkışı sonrasında, Skyrim Script Extender geliştiricilerinin de açıklaması ile belirsiz bir süreliğine mod tarafında önemli sorunlar yaşanacak.

The Elder Scrolls V: Skyrim Konusu

Dragonborn olarak adlandırılan bir kahramanı canlandırdığımız oyunda, hikayeye infaz için esir kampına götürülen bir tutsak olarak başlıyoruz. Ne var ki sıranın bize geldiği sırada, gökyüzünde beliren öfkeli bir ejderha etrafı yakıp yıkıyor ve oluşan kaos ortamı da kaçmak için bulunmaz fırsatı sunuyor. Bu da destansı bir serüvenin başlangıcı oluyor.

Exit mobile version