Terminator: Resistance – Annihilation Line İçeriği Duyuruldu

Yeni içerikte, en tehlikeli bölgeye ayak basacağız...

Terminator Resistance - Annihilation Line İçeriği Duyuruldu

Bugün yapılan duyuru ile Terminator: Resistance – Annihilation Line içeriği ortaya çıktı. Senaryo odaklı olarak yayınlanacak olan bu içerik, hikayeye yeni bir parça ekleyecek. Detayları haberimizin içeriğinde bulabilmeniz mümkün olacak.


İlginizi Çekebilir: Fortnite Oyununa Matrix İçerikleri Gelebilir


Teyon tarafından geliştirilen ve Reef Entertainment tarafından da yayıncılığı yapılan oyun, 2019 yılında PC, PlayStation 4 ve Xbox One için satışa sunulmuştu. Bu yılın Nisan ayında da PlayStation 5 için Enhanced versiyonu ile karşımıza çıkan Terminator: Resistance, önümüzdeki ay içerisinde hikaye odaklı bir içerik ile karşımıza çıkacak.

Terminator: Resistance – Annihilation Line İçeriği Detayları

PC (Steam) ve PlayStation 5 için 10 Aralık 2021 tarihinde yayınlanacak olan Annihilation Line, senaryonun ortasında başlayacak. Verilen bilgiye göre, ilk Infiltrator’un bertaraf edilmesinden sonra, John Connor tarafından ana karakterimizin de yardımı ile gizemli bir şekilde sessizliğe bürünen Northridge Outpost isimli yerleşkeyi incelemeye gideceğiz.

Senaryo boyunca, en tehlikeli bölgeye gidecek ve yerleşkeden neden kimsenin telsize cevap vermediğini, işin içinde Skynet’in olup olmadığını ve orada yaşayan sivillerin halen olup olmadıklarını öğrenmeye çalışacağız. Bu zorlu görevde, oluşturulan ekibimizin başında da Terminator dizisinden ve filmlerinden tanıyacağımız ve John Connor’ın sağ kolu olan Kyle Reese bulunacak.

Duyuru bağlamında yayınlanan Terminator: Resistance – Annihilation Line içeriğinin fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Terminator: Resistance Konusu

Terminator: Resistance, Terminator 2: Judgement Day filminin 31 yıl sonrasındaki bir zamanda Los Angeles şehrinde geçiyor. The Terminator ve Terminator 2: Judgement Day filmlerinde anlık olarak gösterilen Future War konu edilerek, bizlere orijinal bir senaryonun sunulduğu oyunda, Resistance Pacific Division askeri Jacob Rivers rolündeyiz. Er rütbeli olsa da Skynet’ten gelen son tehdit kendisini hedef alıyor ve ortadan kaldırmaya çalışıyor.

Birinci kişi bakış açısından oynanan Terminator: Resistance oyununda, serinin filmlerinde gördüğümüz birçok simgesel düşman ile savaşmak durumunda kalıyoruz. Bunlara T-800 de dahil. Görevler ise ana ve yan olmak üzere ikiye ayrılıyor. Ana görevleri yaptıkça bölüğümüzde yükselecek, yan görevlerde ise çoğunlukla arkadaşlarımıza yardım ediyoruz. Ayrıca oyunda bir üretim sisteminin olduğunu da söylemeden geçmeyelim.

 

Exit mobile version