Terminator Call of Duty: Warzone İşbirliği Geliyor

Fona filmin müziğini koyalım...

Terminator Call of Duty Warzone İşbirliği Geliyor

Serinin yeni oyunları ve beraberinde ücretsiz Battle Royale oyunu, sezonluk olarak yeni içerikler almaya devam ediyor. Bugün itibarıyla da Call of Duty: Vanguard için Mercenaries of Fortune adı altında dördüncü sezon başlamış olacak. Yeni bir Battle Pass, yeni operatörler, silahlar, kozmetik eşyalar, vampir görünümleri zırh ve diğer görsel takviyeler ile yeni sezon Terminator Call of Duty: Warzone işbirliğine de sahne olacakmış gibi görünüyor.


İlginizi Çekebilir: Call of Duty: Modern Warfare II Duyuruldu!


Bildiğiniz gibi geçmişte birkaç ünlü marka ile işbirliğine gitmiş olan Activison, oyunculara ilginç deneyimler yaşatmıştı. Bunların sonuncusu ile devasa yaratıklar Godzilla ve Kong ikilisinin Caldera haritasına ayak basmaları olmuştu. Görünüşe göre sırada, yaratıcısının James Cameron ve Gale Anne Hurd olduğu ünlü Terminator serisinin robotları var.

Terminator Call of Duty: Warzone İşbirliği Tanıtıldı

Dün Call of Duty Twitter hesabı üzerinden Activision tarafından ilginç bir paylaşımda bulunuldu. Üzerine 999,9 GOLD kazınmış altın külçelerinin tam ortasında üzerine SKYNET MIMETIC POLYALLOY kazınmış gümüş bir külçenin bulunduğu resimleri ‘Bu istihbaratı olabildiğince çabuk alın… geri dönecekler’ ve ‘Bazı paralı askerler değişik bir ganimet ele geçirdiler. Bazı değerli metaller karanlıkta daha fazla parlar. Kim teşhis edebilir?’ yorumları ile paylaştı.

Bu paylaşımlar haliyle T-800 ve T-1000 modellerinin Caldera adasına geleceğinin işareti oldu. Elbette Call of Duty: Vanguard oyununun çok oyunculu modlarında da ünlü film serisine ait içerikler göreceğimize şüphe yok. Her ne kadar Amerika menşeli yayıncı net bir açıklama yapmamış olsa da, yeni sezonun ilerleyen zamanlarında daha fazla bilgiyi bizlere sunacağının sözünü vermiş.

Muhtemelen bahsi geçen modellerin yanı sıra, zaman sınırlı içerik paketleri de biz oyuncuların beğenisine sunulabilir. Bunun için elbette beklememiz ve yeni gelişmeleri takip etmemiz gerekecek.

Exit mobile version