Tencent Techland Şirketinin En Büyük Hissedarı Oldu

Çinli şirket büyümeye devam ediyor...

Haftanın ilk büyük bombası patladı! Çinli Tencent Techland şirketi hisselerinin büyük bir bölümüne sahip oldu. Satın alım ile ilgili olarak yapılan duyurunun detayları haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Activision Blizzard Satın Alım Anlaşması Ekim Ayına Kaldı


Satın alım dendiğinde uzun zamandır sıklıkla Activision Blizzard ve Microsoft isimlerini duyuyor olsak da, geçmişte diğer büyük şirketlerin irili ufaklı geliştirici stüdyoları bünyesine katma ve büyük ölçüde hisse satın alımı haberlerini de sizinle paylaşmıştık. Bunların bir yenisine yine Tencent imza attı.

Tencent Techland Hisselerinin Büyük Bölümünü Aldı

Yapılan duyuruda konuşan Techland kurucusu Pawel Marchewka, Tencent’in büyük oranda hissedarları olduğunu ve kurulan ortaklık ile oyunlarının vizyonlarına son hızla ulaşmalarına olanak tanıyacağını söyledi. Marchewka ayrıca fikri mülkiyetlerinin tamamına sahip olma durumunun devam edeceğini ve yaratıcı özgürlük sunmayı ve doğru olduğuna inandıkları yönde faaliyet göstermeyi sürdüreceklerini de sözlerine ekledi.

Dying Light markasını dünya genelindeki oyuncular için şaşırtıcı maceralar ve tek oyunculu ve çevrimiçi modları bütünüyle yeni bir seviyeye çıkartarak nihai zombi oyunu haline getirmek gibi bir hayallerinin olduğunu da söylüyor Marchewka, fantastik açık dünya aksiyon-rol yapmaya oyunu açısından da her şeyin yolunda gittiğinin haberini verdi. Hedefleri ise yaklaşık on yıllık bir sürenin ardından bizlere sunacakları özgün fikri mülkiyetin beklentileri karşılayacak seviyede olmasıymış.

Bakalım Techland şirketini nasıl bir gelecek ve bizi nasıl oyunlar bekliyor? Peki sizin bu satın alım gelişmesiyle ilgili düşünceleriniz neler? Bizimle yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version