Temelleri Atıyoruz – #2 Satisfactory Video

Satisfactory Video serimizin ikinci bölümü ile karşınızdayız.

Satisfactory video

Turuncu Levye editörlerinden Sefa Acarsoy, Satisfactory video serisi ile karşınızda! Yeni video serimizin ikinci bölümünde, inşa faaliyetlerimize devam ediyor ve kendimizi geliştirmeyi sürdürüyoruz.


Dikkatinizi Çekebilir: Lapito’s Galacticraft Serisi İlk Video


Video açıklaması: Satisfactory, bir parça keşif ve dövüş de içeren, birinci şahıs açık dünya fabrika inşası oyunudur. Tek başına ya da arkadaşlarınla oyna, bir uzaylı gezegenini keşfet, çok katlı fabrikalar kur ve taşıma bandı cennetine adım at!

İnşa Et

Topraklar üzerinde devasa fabrikalar inşa ederek doğayı ele geçir. İstediğin yere, istediğin şekilde genişle. Gezegen, kullanılmayı bekleyen değerli doğal kaynaklarla dolu. Bir FICSIT çalışanı olarak bunların iyi şekilde değerlendirilmesi, senin görevin.

Otomasyona Geçir

Fabrikalarını hayrete düşüren mükemmellikte inşa edebilir ya da tüm ihtiyaçlarını karşılayacak karmaşık taşıma bandı ağları kurabilirsin. Kamyon ve trenlerini otomasyona geçirerek uzaktaki mevkilerine ulaş ve borularla aktararak sıvıları düzgün şekilde idare ettiğinden emin ol. Olay tamamen manuel işi en aza indirmekten ibaret!

Keşfet ve İstifade Et

Keşiflere çıkarak yeni malzemeler ara ve her şeyi iyi değerlendirdiğinden emin ol. Doğayı istediğin gibi hasat et! Kullanımına sunulan araçlar, jet çantaları, zıplama rampaları ve diğer şeyler, keşif yaparken işini kolaylaştıracak. Uygun güvenlik teçhizatını kuşanmayı da unutma sakın; hani olur da yerel bölgedeki vahşi yaşamla karşılaşırsan diye.


YouTube Kanalımız


 

Exit mobile version