Teknik Bilgiye Sahip Olmadan Web Sitenizi Anında Yayınlayın

Eskiden teknik bilgiye sahip olmadan basit web siteleri oluşturmak haftalar veya aylar alıyordu fakat artık durum böyle değil! Şu an teknik bilgiye sahip olmadan da web sitesi oluşturabilirsiniz.

Nasıl mı?

Hazır web sitesi tasarım araçları ile…

Hazır Web Sitesi Tasarım Aracı Nedir?

Hazır web sitesi tasarım aracı, herhangi bir kodlama becerisine ihtiyaç duymadan kolayca bir web sitesi oluşturmanıza olanak tanıyan bir yazılım aracıdır. Bu yazılım araçlarının en iyileri, web sitenizdeki sayfaları zahmetsizce oluşturmanıza olanak tanıyan sürükle ve bırak işlevi sunar.

Teknik Bilgiye Sahip Olmadan Web Sitesinizi Anında Yayınlayın

Bir web sitesi oluşturucu, teknik bilginiz olmadan web sitesi tasarlamanızın yanı sıra, ayrıca aşağıdaki gibi avantajlar da sağlar:

1-Uygun Bir Bütçeyle Profesyonel Web Sitesi Oluşturmayı Mümkün Kılar

Profesyonel görünümlü bir web sitesine sahip olmak için artık bir web geliştirme ekibinizin olmasına gerek yok. İyi bir web sitesi tasarım aracı, çok fazla harcama yapmadan kendi sitenizi oluşturmanıza olanak tanır.

2- Zaman Kazandırır

Hazır web sitesi tasarım aracı ile kendi web sitenizi oluşturmak, yalnızca birkaç saatinizi alır. https://www.niobehosting.com/hazir-site/ buradan aracı inceleyebilir hızlı bir şekilde web sitenizi hazırlayabilirsiniz.

3- Kapsamlı Özelleştirme Yetenekleri Sunar

Web sitesi oluşturma araçları, web sitenizi kendi amacınıza ve görsel stillerinize uyacak şekilde özelleştirmenize olanak tanır.

Bir Web Sitesi Oluşturucuya Karar Vermeden Önce Nelere Dikkat Etmelisiniz?

1- Kullanım Kolaylığı

Kullanım kolaylığı, bir web sitesi oluşturucuyu değerlendirirken göz önünde bulundurmanız gereken en önemli faktörlerden biridir çünkü kullanım kolaylığı, web sitenizi ne kadar hızlı öğrenip oluşturabileceğiniz anlamına gelir.

2- Kapsamlı Tema ve Şablon Kitaplığı

Bir hazır web sitesi tasarım aracında aramanız gereken bir diğer çok önemli özellik, kapsamlı bir şablon, tema ve resim kitaplığıdır. Bu, web sitenizin görünümünü ve verdiği hissi özelleştirmenize yardımcı olur.

3- Güçlü SEO Özellikleri

E-ticaret sitenizde veya kurumsal web sitenizde SEO (Arama Motoru Optimizasyonu), web sitenizin arama motorlarından trafik çekmek için uygun şekilde optimize edilmesini sağlamada önemli bir rol oynar.

En iyi hazır web sitesi tasarım araçlarının tümü, web sitenizin arama sonuçlarında üst sıralarda yer alma şansının daha yüksek olmasını sağlayan sağlam ve özelleştirmesi kolay SEO özelliklerine sahiptir.

4- Hızlı Yükleme Süreleri ve Yüksek Çalışma Süresi

Google’a göre, yavaş yüklenen (3 saniye veya daha fazla sürede) web sitelerinde, ziyaretçilerin hemen ayrılma olasılığı %123’e kadar çıkıyor. Bu yüzden web sitenizi ziyaret edenlerin harika bir deneyim yaşamasını sağlamak için, hızlı yüklenen bir web sitesi oluşturucuya sahip olmanız gerekir. 

Hızlı yükleme sürelerinin yanı sıra, en iyi web sitesi oluşturucular aynı zamanda yüksek çalışma süresine sahiptir (mümkün olduğunca %100’e yakın çalışma süresi).

5- Mobil Uyum

Bugün, tüm internet trafiğinin yaklaşık yarısı mobil cihazlardan geliyor ve bu sayı her geçen gün artıyor. Bu yüzden, mobil uyumlu (web sitenizin düzenini farklı ekran boyutları için otomatik olarak ayarlar) temel bir düzen sunan bir web sitesi oluşturucu seçmeniz kullanıcı deneyimi açısından çok önemlidir.

bisite – Hazır Web Sitesi Tasarım Aracı İle Web Sitenizi Anında Yayınlayın

Web siteniz için doğru hazır web sitesi tasarım aracını seçmek, tüm farklı seçenekler göz önüne alındığında göz korkutucu bir görev gibi görünebilir.

Fakat piyasadaki en iyi sürükle – bırak işlevi sunan yazılımlardan biri olan ve Niobe Hosting tarafından piyasaya sürülen bisite- Hazır Web Sitesi Tasarım Aracı ile bir satır kod bile yazmadan web sitenizi oluşturmak çok kolaydır.

Bu nedenle, işletmeniz için güzel bir web sitesi kurmak veya bir blog yazarı olmak istiyorsanız, o zaman Bisite kesinlikle göz önünde bulundurulması gereken en iyi seçeneklerden biridir.

Neden mi?

1- Özelleştirmesi Kolaydır

Web sitenizin her sayfasının tasarımını ayrı ayrı özelleştirebilirsiniz; bu, web sitenizdeki her alanın görünümünü ve verdiği hissi o sayfanın hedeflerine göre özelleştirebileceğiniz anlamına gelir.

2- Aralarında Seçim Yapabileceğiniz Çok Sayıda Profesyonel Tema Sunar

Bisite, yüzlerce profesyonel görünümlü, özelleştirmesi kolay web sitesi temasına sahiptir. Temalarının hepsi çok modern hissettirir, mobil uyumlu ve görsel olarak çok çekicidir.

3- Olağanüstü Performans Sağlar

Bisite ile web siteleri yıldırım hızında yüklenir. Ayrıca kullanıcılara çok yüksek uptime süresi sağlanır.

4- Sürükle ve Bırak Oluşturucuyu Kullanmak Çok Kolaydır

Bisite’nin web sitesi oluşturma aracı, kullanıcı deneyimi göz önünde bulundurularak basitlik sağlamak için oluşturulmuştur.

5- Müşteri Desteği Sunar

Çoğu web sitesi oluşturucu gibi, Bisite de 7/24 canlı telefon desteğine kadar uzanan bir destek düzeyi sunar.

6- Periyodik Yedekleme Yapar

Hosting paketleriniz periyodik olarak yedeklenir. Herhangi bir veri kaybında son yedek kurulur. Bu sayede web sitenizi ücretsiz olarak tekrar aktif hale getirebilirsiniz.

Exit mobile version